Η παρουσίαση του Γεώργιου Παπανικολάου την περασμένη Δευτέρα στο ΣΚΑΙ απο τη δημοσιογράφο Μαρία Χούκλη, σήμανε και την ολοκλήρωση της δεύτερης φάσης της παραγωγής “Μεγάλοι Έλληνες”, που γνώρισε μεγάλη ανταπόκριση απο το τηλεοπτικό κοινό. Ο Μεγάλος Τελικός είναι τη Δευτέρα 18 Μαϊου.

Τη Δευτέρα 18 Μαΐου στον τελικό των “Μεγάλων Ελλήνων” που θα προβληθεί ζωντανά στο ΣΚΑΪ θα αναδειχθεί ο Μεγαλύτερος Έλληνας όλων των εποχών.

Ο ΣΚΑΪ σε συνεργασία με το BBC διοργανώνουν μία μοναδική για τα ελληνικά τηλεοπτικά δεδομένα, δίωρη τηλεοπτική βραδιά που θα σημάνει το τέλος της υπερπαραγωγής “Mεγάλοι Έλληνες”.

Μάλιστα η βραδιά του τελικού, θα έχει τη μορφή ενός μεγάλου debate, που με την ενεργή συμμετοχή 250 υποστηρικτών και κεντρικό παρουσιαστή τον Αλέξη Παπαχελά, θα αναδείξουν τον Μεγαλύτερο Έλληνα όλων των εποχών, σύμφωνα πάντα με την ψήφο του κοινού.

Σε ειδικά διαμορφωμένο στούντιο στην Παλλήνη όπου θα φιλοξενηθούν 300 άτομα, θα διεξαχθεί η μεγάλη βραδιά.

Στο κέντρο του σκηνικού μία στρογγυλή “τράπεζα” με επικεφαλής τον Αλέξη Παπαχελά και γύρω του, τους παρουσιαστές των ντοκιμαντέρ της δεκάδας, Γιάννη Σμαραγδή, Στέφανο Μάνο, Βασίλη Καρασμάνη, Πέμη Ζούνη, Τάσο Τέλλογλου, Πέτρο Τατσόπουλο, Θάνο Βερέμη, Σία Κοσιώνη, Γρηγόρη Πατρικαρέα, Μαρία Χούκλη.

Οι 10 παρουσιαστές θα παρίστανται για να υποστηρίξουν θερμά την προσωπικότητά που πρόβαλαν στη δεύτερη φάση των “Μεγάλων Ελλήνων”.

Στόχος τους να επηρεάσουν το κοινό και να επιλέξει τη δική τους προσωπικότητα για το Μεγαλύτερο Έλληνα.

Ανάμεσά τους σημαντικές προσωπικότητες από το χώρο της πολιτικής, της τέχνης και του πολιτισμού αλλά και των επιστημών και των γραμμάτων, τόσο από την Ελλάδα, όσο και από το εξωτερικό.

Η ψηφοφορία γίνεται:

* Μέσω της ιστοσελίδας greatgreeks.skai.gr.
* Μέσω σταθερού τηλεφώνου στο 90.11- 40.50.40.
* Και με γραπτό μήνυμα στο 19 400, γράφοντας Ε, κενό και τον αριθμό που αντιστοιχεί στον κάθε Ελληνα, από το 0 εως το 9.

Η ανάδειξη του Μεγαλύτερου Έλληνα όλων των εποχών είναι στο χέρι σας, καθώς τίποτε δεν έχει κριθεί ακόμη…

Πηγή: www.skai.gr

 


 

Ακολουθείστε μας στο Google News