Ειδήσεις - νέα από την Χαλκίδα και την Εύβοια | Eviaportal.gr
Με ανακοίνωση του ο Ανεξάρτητος Βουλευτής Ευβοίας Κώστας Μαρκόπουλος, χαιρετίζει την απόφαση της δικαιοσύνης για επαναπρόσληψη των 33 εργαζόμενων στο Δήμο Διρφύων-Μεσσαπίων.
Κωνσταντίνος Μαρκόπουλος.
Κωνσταντίνος Μαρκόπουλος.

Η γνωμοδότηση 194/2013 του Νομ. Συμβουλίου του κράτους για την υπόθεση των 33 του Δήμου Μεσσαπίων-Διρφύων είναι υπόδειγμα δικαιοσύνης και κοινωνικής ευαισθησίας της Δικαιοσύνης.

Η γνωμοδότηση υποχρεώνει τον Δήμαρχο και το Δημ. Συμβούλιο να προβεί άμεσα σε κατάταξη τους σε προσωποπαγείς θέσεις του Δήμου και του Ν.Π.Δ.Δ.

Την απόφαση αυτή έκανε αποδεκτή ο Υπ. Εσωτερικών και έχει σταλεί επίσημα προς εφαρμογή από το Υπουργείο προς τον Δήμαρχο.

Οποιαδήποτε άλλη απόφαση του κου Μπουροδήμου δείχνει διάθεση ρεβανσισμού και κοινωνικού ρατσισμού και τον κατατάσσει μεταξύ όσων εκπροσωπούν το κακό ελληνικό παρελθόν των κομματαρχών.

Η κοινοποίηση γνωμοδότησης είναι η ακόλουθη:

..Γνωμοδότηση του ΣΤ’ Τμήματος του Νομικού Συμβουλίου του κράτους, η οποία έγινε αποδεκτή από τον Υπουργό Εσωτερικών και αφορά την κατάταξη σε θέσεις του Δήμου Διρφύων Μεσσαπιων και του ΝΠΔΔ αυτού, προσωπικού μεταφερόμενου, από λυθείσες δημοτικές επιχειρήσεις για ενημέρωσή σας και για τις δικές ενέργειες, σύμφωνα με τα οριζόμενα σε αυτήν.

Σύμφωνα με την ανωτέρω γνωμοδότηση «ο Δήμαρχος Διρφύων– Μεσσαπίων και ο Πρόεδρος του Διοικητικού συμβουλίου του νέου δημοτικού προσώπου δημοσίου δικαίου του Δήμου τούτου δεν μονιμοποιούνται να αρνηθούν την έκδοση και δημοσίευση των πράξεων κατάταξης σε συσταθείσες προσωποπαγείς θέσεις του Δήμου και του ΝΠΔΔ του προσωπικού που, με τις αριθ. 61 και 62/2011 αποφάσεις του δημοτικού συμβουλίου μεταφέρθηκαν σε αυτά από τις λυθείσες ΔΕΥΑ Μεσσαπίων και τις επιχειρήσεις ΔΗΚΕΜΕ και ΔΕΚΕΔΙ».
Κάνε το δικό σου σχόλιο

Όνομα
Email (δεν θα εμφανίζεται)
Σχόλια (δεν θα δημοσιεύονται σχόλια με διευθύνσεις προς άλλους ιστότοπους)
* Η συμπλήρωση όλων των πεδίων της φόρμας είναι υποχρεωτική.
3D ΕΠΕ Τέντες Αιδηψού - Σάκης Μοσχόπουλος

Αρχή της σελίδας