Ειδήσεις - νέα από την Χαλκίδα και την Εύβοια | Eviaportal.gr
Με επιστολή τους οι Ιωάννης Ράζος και Λάμπρος Δαβιώτης, διαψεύδουν την προσχώρηση τους στους Ανεξάρτητους Έλληνες, καθώς η επίσκεψη τους στα γραφεία των Ανεξάρτητων Ελλήνων ήταν ιδιωτική και δεν τους ενημέρωσε κανείς να γραφτούν ως μέλη.
Δαβιώτης-Ντούρμας-Ράζος
Δαβιώτης-Ντούρμας-Ράζος

Η επιστολή τους είναι η ακόλουθη:

Αναφερόμενοι στην ανάρτηση της ιστοσελίδας σας, την 21 Ιουν 2013, που αφορά τους Αντιστράτηγο ε.α. Ιωάννη Ράζο και Υποστράτηγο ε.α. Λάμπρο Δαβιώτη σας γνωρίζουμε, τα παρακάτω:

Η επίσκεψη μας στο γραφείο των Ανεξαρτήτων Ελλήνων ήταν ιδιωτική, προκειμένου να συναντήσουμε τον Πλοίαρχο ε.α. Ντούρμα Γεώργιο για προσωπικό μας θέμα.

Δεν μας ενημέρωσε κανείς να γραφτούμε ως μέλη στους Ανεξάρτητους Έλληνες ούτε και εμείς θα δεχόμασταν την πρόσκληση αυτή.

Η φωτογραφία λήφθηκε από κινητό τηλέφωνο κατά την ώρα της αποχώρησή μας.

Δεν ενημερωθήκαμε και ούτε θα επιτρέπαμε να αναρτηθούν οι φωτογραφίες μας στο διαδίκτυο.

Μετά τα παραπάνω, θα θέλαμε να διαψεύσουμε τα όσα γράφηκαν στην ιστοσελίδα σας περί προσχώρησης μας στους Ανεξάρτητους Έλληνες και να σας παρακαλέσουμε να αναρτήσετε τα γραφόμενά μας στην ιστοσελίδα σας καθόσον πιστεύουμε ότι, αναρτήθηκαν εκ παραδρομής και ίσως αφορούσαν άλλα άτομα.

«Διαψεύδουμε κατηγορηματικά την προσχώρησή μας στους Ανεξάρτητους Έλληνες καθόσον η ιδιωτική μας επίσκεψη στα γραφεία τους στη Χαλκίδα, αφορούσε προσωπικό μας θέμα και τα αναγραφόμενα στην ιστοσελίδα σας την 21 Ιουν 2013 πιστεύουμε ότι αναρτήθηκαν εκ παραδρομής και πιθανόν να αφορούσαν άλλα πρόσωπα».

Μετά τιμής

Αντιστράτηγος ε.α.

Ιωάννης Ράζος

Υποστράτηγος ε.α.

Λάμπρος Δαβιώτης
Κάνε το δικό σου σχόλιο

Όνομα
Email (δεν θα εμφανίζεται)
Σχόλια (δεν θα δημοσιεύονται σχόλια με διευθύνσεις προς άλλους ιστότοπους)
* Η συμπλήρωση όλων των πεδίων της φόρμας είναι υποχρεωτική.
3D ΕΠΕ Τέντες Αιδηψού - Σάκης Μοσχόπουλος

Αρχή της σελίδας