Ειδήσεις - νέα από την Χαλκίδα και την Εύβοια | Eviaportal.gr
Ο Δημοτικός Οργανισμός Άθλησης Πολιτισμού & Περιβάλλοντος Χαλκίδας (ΔΟΑΠΠΕΧ), σε συνεργασία με τη Δημοτική Ενότητα Ανθηδόνας και τη Δημοτική Κοινότητα Δροσιάς, θα πραγματοποιήσει μουσικοχορευτική εκδήλωση, για την Κυριακή 7 Ιουλίου 2013 και ώρα 12:30, με αφορμή τη «Γαλάζια Σημαία», που για άλλη μια χρονιά θα κυματίζει στην πλαζ «Αλυκές Δροσιάς».

Επιπλέον, ο Σύλλογος Ερασιτεχνών Αλιέων Δροσιάς, θέλοντας να συνεισφέρει σε αυτή την προσπάθεια, από το πρόγραμμα των τριήμερων καλοκαιρινών του εκδηλώσεων που θα πραγματοποιήσει, ενέταξε την Κυριακή 7 Ιουλίου, στις εορταστικές εκδηλώσεις για τη «Γαλάζια Σημαία».

Συγκεκριμένα το πρόγραμμα των δράσεων έχει ως εξής:

Ώρα 10.30: Καθαρισμός του Αλιευτικού Καταφύγιου Δροσιάς στον βυθό και το περιβάλλοντα χώρο του.

Ώρα 12.30: Συμμετοχή με τα μέλη του στον εορτασμό για τη Γαλάζια Σημαία, στις Αλυκές Δροσιάς.

Ώρα 16.00: «9η Γιορτή Ψαρέματος», ψάρεμα από σκάφος και ξηρά από τα μέλη και φίλους του συλλόγου. Η εκκίνηση του ψαρέματος θα γίνει την ώρα 16.00 από το Αλιευτικό Καταφύγιο Παναγίτσας Δροσιάς και το πέρας στις 21.30 στον ίδιο χώρο. Μετά το πέρας του ψαρέματος, στο χώρο της προβλήτας του Αλιευτικού Καταφύγιου, θα δοθούν αναμνηστικά στους συμμετέχοντες και θα ακολουθήσει ψήσιμο των αλιευμάτων.
Κάνε το δικό σου σχόλιο

Όνομα
Email (δεν θα εμφανίζεται)
Σχόλια (δεν θα δημοσιεύονται σχόλια με διευθύνσεις προς άλλους ιστότοπους)
* Η συμπλήρωση όλων των πεδίων της φόρμας είναι υποχρεωτική.
3D ΕΠΕ Τέντες Αιδηψού - Σάκης Μοσχόπουλος

Αρχή της σελίδας