Ειδήσεις - νέα από την Χαλκίδα και την Εύβοια | Eviaportal.gr
Επιστολή απέστειλλαν οι Ανεξάρτητοι Έλληνες Ευβοίας, σχετικά με το παρών που δήλωσε ο Κώστας Μαρκόπουλος στο προσκλητήριο του Αντώνη Σαμαρά και την επανένταξη του στο κόμμα της Νέας Δημοκρατίας.

Μετά το "παρών" του βουλευτή Ευβοίας Κ.Μαρκόπουλου στο προσκλητήριο που απηύθυνε ο αρχηγός της Νέας Δημηκρατίας από το βήμα του συνεδρίου της, οι Ανεξάρτητοι Έλληνες Εύβοιας δηλώνουμε τα εξής:

Ο κ. Μαρκόπουλος εξελέγη βουλευτής Εύβοιας τον Ιούνιο του 2012. Η πολιτική του πορεία δεν ήταν το μόνο κριτήριο της ανάδειξής του σε βουλευτή. Το σημαντικότερο κριτήριο για τον Ευβοικό λαό, ήταν η αντιμνημονιακή του στάση συμμετέχοντας στο ψηφοδέλτιο των Ανεξάρτητων Ελλήνων. Μια στάση βέβαια που με την σημερινή επανένταξη του στο «μαντρί» της Ν.Δ απέδειξε πως όχι μόνο δεν πίστευε, αλλά την χρησιμοποίησε ως «Δούρειο Ίππο» προκειμένου να κερδίσει την βουλευτική «καρέκλα» και να στηρίξει στη συνέχεια, ως από μηχανής θεός, τη μνημονιακή κυβέρνηση της ανεργίας και της εξαθλίωσης του ελληνικού λαού.

Οι Ανεξάρτητοι Έλληνες, πιστοί στις αρχές μας, τηρήσαμε από την αρχή στάση ενάντια σε κάθε μνημόνιο και ξένη υποτέλεια. Πιστεύαμε και πιστεύουμε στην δύναμη της ένωσης όλων των Ελλήνων και στη συλλογική μάχη κατά των άδικων και αντιλαικών συνταγών της Τρόικας και των τραπεζιτών. Γι αυτό απαιτούμε τώρα να παραδοθεί η βουλευτική έδρα που κατέχει ο κ. Μαρκόπουλος πίσω στον λαό που τον ψήφισε, για τους λόγους που τον ψήφισε.

Συνεχίζουμε τον ανένδοτο αγώνα για μια ελεύθερη Ελλάδα.

Η Συντονιστική Επιτροπή

ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΟΛΛΟΙ
ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ
ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ
Κάνε το δικό σου σχόλιο

Όνομα
Email (δεν θα εμφανίζεται)
Σχόλια (δεν θα δημοσιεύονται σχόλια με διευθύνσεις προς άλλους ιστότοπους)
* Η συμπλήρωση όλων των πεδίων της φόρμας είναι υποχρεωτική.
3D ΕΠΕ Τέντες Αιδηψού - Σάκης Μοσχόπουλος

Αρχή της σελίδας