Ειδήσεις - νέα από την Χαλκίδα και την Εύβοια | Eviaportal.gr
Η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας συμμετέχει στην 43η Πανελλήνια Έκθεση Λαμίας με περίπτερο στο Ά Κτίριο. Εν τω μεταξύ το απόγευμα του Σαββάτου 16 Μαίου 2009, ο Υφυπουργός Ανάπτυξης κ. Ιωάννης Μπούγας συναντήθηκε με το Γενικό Γραμματέα της περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας στο πλαίσιο της επίσκεψης του Υφυπουργού στη Λαμία με την ευκαιρία των εγκαινίων της Πανελλήνιας Έκθεσης Λαμίας.
Το περίπτερο της Περιφέρειας στην ΠΕΛ
Το περίπτερο της Περιφέρειας στην ΠΕΛ

Το περίπτερο της Περιφέρειας Στ.Ελλάδας στην Έκθεση παρουσιάζει τριπλή θεματολογία καθώς ένα τμήμα του είναι αφιερωμένο στην ενημέρωση για το ΕΣΠΑ, ένα μέρος του στην ενημέρωση για το Πρόγραμμα ΘΗΣΕΑΣ και ένα τρίτο τμήμα του περιπτέρου είναι αφιερωμένο στην Στερεά Ελλάδας ως τουριστικός προορισμός.

Ο Γενικός Γραμματέας της Περιφέρειας Στ.Ελλάδας, Παντελής Σκλιάς κατά την ομιλία του στα εγκαίνια της Έκθεσης επισήμανε τα παρακάτω:

"Η 43η Πανελλήνια Έκθεση Λαμίας θα δώσει και φέτος την ευκαιρία σε όλες τις παραγωγικές δυνάμεις της Περιφέρειάς μας  να παρουσιάσουν  στον Έλληνα καταναλωτή τον δυναμισμό, την καινοτόμο δράση τους, τις παραγωγικές δυνατότητές τους, την  εξωστρέφειά τους.
Βρισκόμενοι στο μέσον της διεθνούς οικονομικής κρίσης που έχει ως αντίκτυπο στις Εθνικές Οικονομίες την ύφεση και την υποχώρηση των δεικτών παραγωγής και ανάπτυξης, ερχόμαστε να δείξουμε, ότι παραμένουμε σταθερά προσηλωμένοι  στην ενίσχυση και στήριξη της παραγωγικής διαδικασίας όλων των τομέων της οικονομίας (παραγωγή, μεταποίηση, εμπόριο-υπηρεσίες) ενισχύοντας τους δίαυλους επαφής με το καταναλωτικό κοινό και τις τοπικές κοινωνίες.
Η προσπάθεια αυτή συμπληρώνει και πλαισιώνει όλες τις δράσεις και ενέργειες που έχουμε ήδη δρομολογήσει στα πλαίσια του ΕΣΠΑ, και που αφορούν τους άξονες «Ανταγωνιστικότητα και Επιχειρηματικότητα» με έμφαση στην Νεανική και Γυναικεία επιχειρηματικότητα, «την Ανάπτυξη και Εκπαίδευση Ανθρώπινου Δυναμικού»,  και «την Ψηφιακή Σύγκλιση και την Διοικητική Μεταρρύθμιση».
Υπό το πρίσμα αυτό απευθύνουμε  ένα μεγάλο ευχαριστώ στο ΔΣ της Πανελλήνιας Έκθεσης Λαμίας  καθώς επίσης και στις διοικητικές της υπηρεσίες για τις άοκνες προσπάθειες που κατέβαλαν για την άρτια και άψογη οργάνωση του εκθεσιακού γεγονότος της 43ης Π.Ε.Λ.
Είμαστε σίγουροι ότι το τελικό αποτέλεσμα  θα δικαιώσει όλους όσους επενδύουμε χρόνο και δυνάμεις στην επιτυχία και την μακροημέρευση αυτού του σημαντικού θεσμού για την πόλη της Λαμίας, την Περιφέρειά μας, την Χώρα μας".


 
Δημοφιλή σήμερα

Εορταστίκο Ωράριο Εμπορικών Καταστημάτων Χαλκίδας για το Πάσχα 2018

Εορταστίκο Ωράριο Εμπορικών Καταστημάτων Χαλκίδας για το Πάσχα 2018

21/03/2018
Ανοιχτά την Κυριακή των Βαΐων τα Εμπορικά Καταστήματα της Χαλκίδας και με εορταστικό ωράριο όλη την Μεγάλη Εβδομάδα....
Η Χαλκίδα υποψήφια να φιλοξενήσει το Final-4 των ανδρών βόλευ

Η Χαλκίδα υποψήφια να φιλοξενήσει το Final-4 των ανδρών βόλευ

20/03/2018
Η Χαλκίδα θα είναι όπως όλα δείχνουν η πόλη που θα διοργανώσει το Final-4 του Κυπέλλου ανδρών που θα διεξαχθεί 20-22 Απριλίου με...
Χορευτική εκδήλωση με θέμα «Φύσα Μαϊστρο Δροσερέ» από το Τ

Χορευτική εκδήλωση με θέμα «Φύσα Μαϊστρο Δροσερέ» από το Τ' Αλωνάκι

19/03/2018
Χορευτική εκδήλωση από τον Πολιτιστικό Σύλλογο Χαλκίδας “τ΄ αλωνάκι” με θέμα: Φύσα Μαϊστρο Δροσερέ, θα πραγματοποιηθ...

Κάνε το δικό σου σχόλιο

Όνομα
Email (δεν θα εμφανίζεται)
Σχόλια (δεν θα δημοσιεύονται σχόλια με διευθύνσεις προς άλλους ιστότοπους)
* Η συμπλήρωση όλων των πεδίων της φόρμας είναι υποχρεωτική.

Photo Gallery

3D ΕΠΕ Τέντες Αιδηψού - Σάκης Μοσχόπουλος

Αρχή της σελίδας