Ειδήσεις - νέα από την Χαλκίδα και την Εύβοια | Eviaportal.gr
Με επιστολή του το Δίκτυο Αντίστασης και Αλληλεγγύης Χαλκίδας, εκφράζει τη διαμαρτυρία του για την αδιάφορη στάση που κράτησε ο ΔΟΑΠΠΕΧ, απέναντι στα αιτήματα τους για χορήγηση τραπεζιών, καρεκλών και εξέδρας για το διήμερο εκδηλώσεων του, που έλαβε χώρα 29 και 30 Ιουνίου, στην πλαζ Σουβάλα.
Δίκτυο Αντίστασης και Αλληλεγγύης Χαλκίδας
Δίκτυο Αντίστασης και Αλληλεγγύης Χαλκίδας

Το Δίκτυο Αντίστασης και Αλληλεγγύης Χαλκίδας, γέννημα θρέμα της αντίστασης του λαού μας στις πλατείες από το 2011,συνεχίζοντας τις δράσεις, τις αντιστάσεις και τις παρεμβάσεις του στα τεκταινόμενα σήμερα στην χειμαζόμενη Ελληνική κοινωνία, διοργάνωσε στις 29-30 του Ιούνη διήμερο εκδηλώσεων, στην πλαζ Σουβάλα, υπέρ των απολυμένων στα εργοστάσια της περιοχής μας, υπέρ των ανέργων και υπέρ της κοινωνίας που συνεχίζει να εξαθλιώνεται και να εξοντώνεται από τα βάρβαρα μέτρα της κυβέρνησης και της τρόικα.

Στην προσπάθειά μας αυτή, της αλληλεγγύης, της ενημέρωσης και της συσπείρωσης του λαού για την αντιμετώπιση της οικονομικής λαίλαπας, ζητήσαμε την βοήθεια και την αρωγή φορέων της πόλης μας, που άλλοι ανταποκρίθηκαν άμεσα και απο καρδιάς, και άλλοι έλαμψαν δια της απουσίας τους, τόσο σε επίπεδο φυσικής παρουσίας, όσο και σε επίπεδο τεχνικής βοήθειας που έγκαιρα τους ζητήσαμε.

Αναφερόμαστε στη στάση του Δήμου και ιδιαίτερα στην υπηρεσία του, την ΔΟΑΠΕΧ, στην οποία είχαμε αποτανθεί με αιτήσεις μας από 11/6/13 και 14/6/13, για την προμήθεια 80 καρεκλών και 4 μεγάλων τραπεζιών για την δημιουργία εξέδρας στις εκδηλώσεις μας. Θεωρούμε απαράδεκτη τη στάση της, που ούτε κάν να μας απαντήσει αρμοδίως, παρά τις επανειλημμένες προσπάθειές μας μέχρι την τελευταία στιγμή, να έλθουμε σε επαφή μαζί τους!

Ευχόμαστε να οφείλεται σε αμέλεια ,ανευθυνότητα και απερισκεψία της υπηρεσίας και όχι σε συνειδητή υπονόμευση της εκδήλωσής μας και των στόχων που εξυπηρετούσε.

Η προσωρινή διοικούσα επιτροπη του Δικτύου αντίστασης και Αλληλεγγύης Χαλκίδας
Δημοφιλή σήμερα

Αρχίζει η τελευταία φάση του Κτηματολογίου στη Χαλκίδα

Αρχίζει η τελευταία φάση του Κτηματολογίου στη Χαλκίδα

14/12/2017
Η τέταρτη φάση κτηματογράφησης (KTIMA 16) αφορά το 64% της έκτασης της χώρας και 16 εκατ. δικαιώματα (43%)....
Εκτός Nomads η Χαλκιδέα Δήμητρα Φραντζή, ηττήθηκε από την Αποστολία Ζωή

Εκτός Nomads η Χαλκιδέα Δήμητρα Φραντζή, ηττήθηκε από την Αποστολία Ζωή

15/12/2017
Εκτός Nomads βρίσκεται από το βράδυ της Πέμπτης, η Χαλκιδέα Δήμητρα Φραντζή....
Η δημοτικότητα των βουλευτών της Εύβοιας

Η δημοτικότητα των βουλευτών της Εύβοιας

13/12/2017
Δημοφιλέστεροι πολιτικοί γαι την Εύβοια οι Βαγγέλης Αποστόλου και Σίμος Κεδίκογλου (με τις αρνητικές γνώμες να υπερισχύουν παρόλα αυτά) και λιγότερο δημοφιλείς οι Ζωή Λιβ...

Κάνε το δικό σου σχόλιο

Όνομα
Email (δεν θα εμφανίζεται)
Σχόλια (δεν θα δημοσιεύονται σχόλια με διευθύνσεις προς άλλους ιστότοπους)
* Η συμπλήρωση όλων των πεδίων της φόρμας είναι υποχρεωτική.

Σχόλια

[1]
ΤΗΝΙΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ (5/7/2013 7:07:34 μμ)
κύριοι , η διαμαρτυρία δεν αναφέρεται σε προσωπικό επίπεδο καιιδιαίτερα στο πρόσωπο του δημάρχου που εσείς αναφέρεστε στην επικεφαλίδα σας, αλλά κυρίως στην υπηρεσία του δημου την ΔΟΑΠΕΧ με την οποία είχαμε τις επαφές και είχαμε θέσει τα αιτήματά μας,στα οποία ούτε καν απάντησε.Παρακαλούμε όπως γίνει άμεση διόρθωση της επικεφαλίδας σας ,για την δήθεν άμεση εμπλοκή στην υποθεση του δημάρχου κ Ζεμπίλη .απο το ΔΙΚΤΥΟ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΧΑΛΚΙΔΑΣ.
Σημείωση: Όλα τα σχόλια αποτελούν προσωπικές απόψεις των συμμετεχόντων, και με κανέναν τρόπο δεν εκφράζουν την άποψη του EVIAPORTAL.GR. Σε κάθε περίπτωση όμως το EVIAPORTAL.GR διατηρεί το δικαίωμα να μη δημοσιεύει σχόλια τα οποία είναι υβριστικού ή συκοφαντικού περιεχομένου.
Ιχθυοπωλείο Νικόλας - Χαλκίδα

Αρχή της σελίδας