Ειδήσεις - νέα από την Χαλκίδα και την Εύβοια | Eviaportal.gr
Ο βουλευτής Εύβοιας Δημήτρης Αναγνωστάκης καταθέτει ως αναφορά την επιστολή μέλους του Τοπικού Συμβουλίου της Κοινότητας Καστέλλας, εκπροσώπου της Επιτροπής Διαβούλευσης και του Προέδρου Ιδιοκτητών Ενοικιαζόμενων Διαμερισμάτων Ψαχνών, σχετικά με τη ίδρυση Αστυνομικού Τμήματος και τη παραχώρηση από το Δήμο Διρφύων-Μεσσαπίων του καταργηθέν 2ου Δημοτικού Σχολείου Καστέλλας για τη δωρεάν στέγασή του.
Δημήτρης Αναγνωστάκης
Δημήτρης Αναγνωστάκης

Παράλληλα, απάντηση του Υπουργού Δημόσιας Τάξης έλαβε ο Βουλευτής στην 4668/-7-06-2013 αναφορά του, σχετικά με τα κτηριακά προβλήματα των υπηρεσιών της αστυνομικής διεύθυνσης του νομού, μετά από επιστολή της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Εύβοιας.

Στην απάντησή του ο Υπουργός μας γνωστοποιεί ότι βρίσκεται ήδη σε εξέλιξη η αναδιοργάνωση των Υπηρεσιών της Ελληνικής Αστυνομίας. Στο πλαίσιο  επανεκτίμησης των στεγαστικών αναγκών, εντάσσεται και η ενδεχόμενη μεταστέγαση των υπηρεσιών έδρας της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ευβοίας, ενώ για την οριστική αντιμετώπιση του θέματος έχει επιλεγεί η λύση της ανέγερσης νέου αστυνομικού μεγάρου.
Κάνε το δικό σου σχόλιο

Όνομα
Email (δεν θα εμφανίζεται)
Σχόλια (δεν θα δημοσιεύονται σχόλια με διευθύνσεις προς άλλους ιστότοπους)
* Η συμπλήρωση όλων των πεδίων της φόρμας είναι υποχρεωτική.
3D ΕΠΕ Τέντες Αιδηψού - Σάκης Μοσχόπουλος

Αρχή της σελίδας