Ειδήσεις - νέα από την Χαλκίδα και την Εύβοια | Eviaportal.gr
Αποτέλεσμα έφεραν οι αλλεπάλληλες παρεμβάσεις του Βουλευτή Εύβοιας Σίμου Κεδίκογλου και επιτέλους αρχίζουν ξανά οι εργασίες στο δρόμο Ραπταίοι – Στύρα – Νέα Στύρα.

Υπενθυμίζεται ότι το έργο είχε μείνει στάσιμο επί 8 μήνες μετά την έκπτωση του εργολάβου. Ο Βουλευτής κατάφερε να ξεπεράσει τις αντιρρήσεις που προβάλλονταν από την περιφέρεια περί κοινοτικής νομοθεσίας, τονίζοντας ότι είναι προς όφελος του δημοσίου η συνέχιση του έργου από τον επόμενο μειοδότη. Τελευταίο εμπόδιο ήταν το γεγονός ότι η περιφέρεια είχε ζητήσει και την απόφαση του Συμβουλίου της Επικρατείας για 1,5 και μόνο χιλιόμετρο του δρόμου για το οποίο είχαν προσφύγει πέντε Αθηναίοι οικιστές. Παρ’ ότι δεν έχει ακόμα καθαρογραφεί η απόφαση του Συμβουλίου της Επικρατείας ο κος Κεδίκογλου σε συνεννόηση με τον πρόεδρο του συμβουλίου ενημέρωσε την περιφέρεια και την Νομαρχία και με την συμφωνία όλων αποφασίστηκε η συνέχιση του έργου. Ένα έργο που αποτελεί αρτηρία ζωής για την Νότια Καρυστία. Έτσι δόθηκε θετική απάντηση στο ερώτημα όλων των κατοίκων, γιατί ένα τόσο σημαντικό έργο παρέμενε ανενεργό.
Ο κος Κεδίκογλου νιώθει την ανάγκη να ευχαριστήσει όσους υπηρεσιακούς παράγοντες βοήθησαν να ξεπεραστούν οι εγγενείς αδυναμίες του συστήματος της Δημόσιας Διοίκησης. Παράλληλα εξέφρασε την ελπίδα ανάλογα πνεύμα να επιδειχθεί και σε άλλες δυσλειτουργίες εκτέλεσης έργων στην Εύβοια όπως για παράδειγμα η αντιμετώπιση των πρόσφατων κατολισθήσεων στην έξοδο της περιφερειακής οδού της Αιδηψού ή το αντίστοιχο πρόβλημα κατολισθήσεων στην είσοδο της Καρύστου.
 

 
Δημοφιλή σήμερα

Με μεγάλη επιτυχία ο Αγώνας Δρόμου Chalkida Bridges Marathon στην Χαλκίδα

Με μεγάλη επιτυχία ο Αγώνας Δρόμου Chalkida Bridges Marathon στην Χαλκίδα

15/10/2018
Πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 14 Οκτωβρίου 2018, για 5η συνεχόμενη χρονιά το Chalkida Bridges Marathon στ...
Η παιδική ταινία «Το απίθανο κοάλα» στον Κινηματογράφο ΜΑΓΙΑ movietone

Η παιδική ταινία «Το απίθανο κοάλα» στον Κινηματογράφο ΜΑΓΙΑ movietone

16/10/2018
Η παιδική ταινία «Το απίθανο κοάλα» έρχεται στον Κινηματογράφο ΜΑΓΙΑ movietone από την Παρασκευή 19 έως και τη...
Νέο εξώδικο από τη ΔΕΗ σε ΛΑΡΚΟ και απειλή για διακοπή ρεύματος

Νέο εξώδικο από τη ΔΕΗ σε ΛΑΡΚΟ και απειλή για διακοπή ρεύματος

15/10/2018
Η δημόσια επιχείρηση ηλεκτρισμού με νέο εξώδικο προς την κρατική βιομηχανία προειδοποιεί με μέτρα που προβλέπονται στον Κώδι...

Κάνε το δικό σου σχόλιο

Όνομα
Email (δεν θα εμφανίζεται)
Σχόλια (δεν θα δημοσιεύονται σχόλια με διευθύνσεις προς άλλους ιστότοπους)
* Η συμπλήρωση όλων των πεδίων της φόρμας είναι υποχρεωτική.
3D ΕΠΕ Τέντες Αιδηψού - Σάκης Μοσχόπουλος

Αρχή της σελίδας