Ειδήσεις - νέα από την Χαλκίδα και την Εύβοια | Eviaportal.gr
Αποτέλεσμα έφεραν οι αλλεπάλληλες παρεμβάσεις του Βουλευτή Εύβοιας Σίμου Κεδίκογλου και επιτέλους αρχίζουν ξανά οι εργασίες στο δρόμο Ραπταίοι – Στύρα – Νέα Στύρα.

Υπενθυμίζεται ότι το έργο είχε μείνει στάσιμο επί 8 μήνες μετά την έκπτωση του εργολάβου. Ο Βουλευτής κατάφερε να ξεπεράσει τις αντιρρήσεις που προβάλλονταν από την περιφέρεια περί κοινοτικής νομοθεσίας, τονίζοντας ότι είναι προς όφελος του δημοσίου η συνέχιση του έργου από τον επόμενο μειοδότη. Τελευταίο εμπόδιο ήταν το γεγονός ότι η περιφέρεια είχε ζητήσει και την απόφαση του Συμβουλίου της Επικρατείας για 1,5 και μόνο χιλιόμετρο του δρόμου για το οποίο είχαν προσφύγει πέντε Αθηναίοι οικιστές. Παρ’ ότι δεν έχει ακόμα καθαρογραφεί η απόφαση του Συμβουλίου της Επικρατείας ο κος Κεδίκογλου σε συνεννόηση με τον πρόεδρο του συμβουλίου ενημέρωσε την περιφέρεια και την Νομαρχία και με την συμφωνία όλων αποφασίστηκε η συνέχιση του έργου. Ένα έργο που αποτελεί αρτηρία ζωής για την Νότια Καρυστία. Έτσι δόθηκε θετική απάντηση στο ερώτημα όλων των κατοίκων, γιατί ένα τόσο σημαντικό έργο παρέμενε ανενεργό.
Ο κος Κεδίκογλου νιώθει την ανάγκη να ευχαριστήσει όσους υπηρεσιακούς παράγοντες βοήθησαν να ξεπεραστούν οι εγγενείς αδυναμίες του συστήματος της Δημόσιας Διοίκησης. Παράλληλα εξέφρασε την ελπίδα ανάλογα πνεύμα να επιδειχθεί και σε άλλες δυσλειτουργίες εκτέλεσης έργων στην Εύβοια όπως για παράδειγμα η αντιμετώπιση των πρόσφατων κατολισθήσεων στην έξοδο της περιφερειακής οδού της Αιδηψού ή το αντίστοιχο πρόβλημα κατολισθήσεων στην είσοδο της Καρύστου.
 

 
Δημοφιλή σήμερα

Ξεκινά η υποβολή δηλώσεων στο Κτηματολόγιο για Εύβοια και Σκύρο

Ξεκινά η υποβολή δηλώσεων στο Κτηματολόγιο για Εύβοια και Σκύρο

21/1/2019
Ξεκίνησε τη Δευτέρα 21 Ιανουαρίου 2019, η συλλογή δηλώσεων ιδιοκτησίας, σε όλο το Νομό Εύβοιας, εκτός Χαλκίδας....
Ακόμη τέσσερα άτομα στην παράταξη του Χρήστου Παγώνη

Ακόμη τέσσερα άτομα στην παράταξη του Χρήστου Παγώνη

21/1/2019
Ο νυν και υποψήφιος Δήμαρχος Χαλκιδέων Χρήστος Παγώνης, ανακοίνωσε ακόμη τέσσερα άτομα για την στελέχωση του ψηφοδελτίου του....
Ο Χρήστος Παγώνης θα παρουσιάσει τον συνδυασμό του «Γέφυρα προόδου και ελπίδας»

Ο Χρήστος Παγώνης θα παρουσιάσει τον συνδυασμό του «Γέφυρα προόδου και ελπίδας»

17/1/2019
Ο νυν δήμαρχος Χαλκιδέων και υποψήφιος δήμαρχος στις επερχόμενες εκλογές του Μαΐου 2019 Χρήσ...

Κάνε το δικό σου σχόλιο

Όνομα
Email (δεν θα εμφανίζεται)
Σχόλια (δεν θα δημοσιεύονται σχόλια με διευθύνσεις προς άλλους ιστότοπους)
* Η συμπλήρωση όλων των πεδίων της φόρμας είναι υποχρεωτική.
3D ΕΠΕ Τέντες Αιδηψού - Σάκης Μοσχόπουλος

Αρχή της σελίδας