Ειδήσεις - νέα από την Χαλκίδα και την Εύβοια | Eviaportal.gr
Το πείσμα του Γιάννη Λεμπέση έδιωξε μακριά την βροχή, χθες Παρασκευή 12 Ιουλίου στα Κανηθιώτικα 2013 αφού συνέχισε να παίζει μέχρι τις 4 το πρωί.
Κανηθιώτικα 2013
Κανηθιώτικα 2013

Η εκδήλωση ξεκίνησε με την προσφώνηση του προέδρου καλωσορίζοντας όλους τους παρευρισκόμενους, που μεταξύ άλλων ήταν ο Δήμαρχος Χαλκιδέων Θανάσης Ζεμπίλης, η πρόεδρος του Δ.Ο.Α.Π.ΠΕ.Χ.  κυρία Λίλιαν Ζλακώνη με τον αντιπρόεδρο Γιώργο Γεραντώνη, ο Περιφερειακός σ σύμβουλος Γιώργος Μπαντούνας, η Πρόεδρος της Δ.Ε.Υ.Α.Χ. κυρία Έλενα Βάκα, ο Δημοτικός σύμβουλος Γιώργος Γιαννούκος, οι τοπικοί σύμβουλοι Σωτήρης Ανυφαντής και Παναγιώτης Καράβας και τα συμβούλια των προσκεκλημένων συλλόγων, "Άνθρωπος Ελπίδα Πολιτισμός" και "Ειρήνη".

Στη συνέχεια ακολούθησε η απονομή αναμνηστικών στους προσκεκλημένους συλλόγους, για την προσφορά τους ο καθένας στον τομέα τους, με ολιγόλεπτη ομιλία από τα προεδρία τους, Ειρήνη Μερτζιάνη και Ειρήνη Αϊνδιλή αντίστοιχα, ενώ μια μικρή επίδειξη από αθλήτριες του συλλόγου της ρυθμικής, ενθουσίασε τους πάντες. Τα χορευτικά του Εκπολιτιστικού συλλόγου Κανήθου, έδωσαν το δικό τους χρώμα.

Στη συνέχεια ο Γιάννης Λεμπέσης καθώς ήταν έτοιμος να δώσει τον καλύτερο του εαυτό, για να διασκεδάσει ο κόσμος που κατέκλισε την πλατεία Σμηναγού Γκέλη, οι πρώτες ψιχάλες της βροχής τον ανάγκασε να κατέβει απ το πάλκο, αφού ο κόσμος πανικοβλήθηκε και άρχισε να αποχωρεί, το πείσμα όμως του Γιάννη Λεμπέση για να ικανοποίηση και κάποιους τολμηρούς που έμειναν να τον απολαύσουν, ανάγκασε την βροχή να απομακρυνθεί, με αποτέλεσμα σιγά σιγά να επανέρχεται και κόσμος που είχε φύγει, για να μείνει διασκεδάζοντας μέχρι στις 4 η ώρα το πρωί, αφού ο Γιάννης Λεμπέσης και η ορχήστρα του Λαϊκή Στράτα, δε άφησαν κανέναν παραπονούμενο.
               
Κάνε το δικό σου σχόλιο

Όνομα
Email (δεν θα εμφανίζεται)
Σχόλια (δεν θα δημοσιεύονται σχόλια με διευθύνσεις προς άλλους ιστότοπους)
* Η συμπλήρωση όλων των πεδίων της φόρμας είναι υποχρεωτική.

Photo Gallery

3D ΕΠΕ Τέντες Αιδηψού - Σάκης Μοσχόπουλος

Αρχή της σελίδας