Ειδήσεις - νέα από την Χαλκίδα και την Εύβοια | Eviaportal.gr
Με δυναμικές κινητοποιήσεις απαντάει η ΕΛΜΕ Ευβοίας, στις προωθούμενες απολύσεις εκπαιδευτικών και σχολικών φυλακών. Η αρχή έγινε σήμερα Δευτέρα με την κατάληψη της Διεύθυνσης Δευτερόβαθμιας Εκπαίδευσης, η οποία θα συνεχίστεί και αύριο, ενώ δηλώνει τη στήριξη και τη συμμετοχή της στην αυριανή απεργιακή κινητοποίηση, καθώς και στο συλλαλητήριο που θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη στην Αθήνα.

Συνάδελφοι και συναδέλφισσες,

Σήμερα Δευτέρα 15 Ιουλίου πραγματοποιήθηκε κατάληψη στη Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης του Νομού μας, η οποία είχε σαν στόχο να παρεμποδίσει την αποστολή των επαίσχυντων λιστών, των υπό απόλυση συναδέλφων μας, προς το Υπουργείο Παιδείας. Ο Διευθυντής της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης κ. Δρεμέτσικας δήλωσε ότι τάσσεται στο πλευρό των συναδέλφων και προτίθεται να παραιτηθεί.

Στη συνέχεια πραγματοποιήσαμε έκτακτη γενική συνέλευση έξω από τη Διεύθυνση όπου αποφασίσαμε τα εξής:

1. Αύριο Τρίτη 16/7/2013 συνεχίζουμε την κατάληψη στο κτήριο της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, από τις 7 το πρωί.

2. Στη συνέχεια στις 10 π.μ., στα πλαίσια της πανεργατικής-πανδημοσιοϋπαλληλικής απεργίας συγκεντρωνόμαστε έξω από το Εργατικό Κέντρο μαζί με τα άλλα σωματεία (ΠΟΕ-ΟΤΑ, σχολικοί φύλακες, δημοτικοί αστυνομικοί, εργαζόμενοι στην Lafarge, Shelman, Neoset, Λάρκο κ.α. Θα ακολουθήσει πορεία στην πόλη και συνάντηση όλων των διαδηλωτών έξω από την κατάληψή μας.

3.Την Τετάρτη 17/7/2013 κλιμακώνουμε τη διαμαρτυρία μας, συμμετέχοντας στη μεγάλη κινητοποίηση, στην οποία καλεί η ΟΛΜΕ στο Σύνταγμα στις 19:00. Για το λόγο αυτό θα ξεκινήσουν λεωφορεία από το Βούρκο την Τετάρτη στις 17:00. Απαραίτητες οι δηλώσεις συμμετοχής στα τηλ. 6936192429 (Χαρά Νίκα), 6972084919 (Νίκος  Σιόλιας).

Συνάδελφοι/ισσες, η σοβαρότητα και η κρισιμότητα των στιγμών απαιτεί τη συμμετοχή όλων μας. Κανείς/καμιά δεν μπορεί να είναι πια εφησυχασμένος/η.

Με αγωνιστικούς χαιρετισμούς

Για το Δ.Σ.

Η πρόεδρος

Κολιού Όλγα

Η γεν. γραμματέας

Νίκα Χαρά

 
Κάνε το δικό σου σχόλιο

Όνομα
Email (δεν θα εμφανίζεται)
Σχόλια (δεν θα δημοσιεύονται σχόλια με διευθύνσεις προς άλλους ιστότοπους)
* Η συμπλήρωση όλων των πεδίων της φόρμας είναι υποχρεωτική.
3D ΕΠΕ Τέντες Αιδηψού - Σάκης Μοσχόπουλος

Αρχή της σελίδας