Ειδήσεις - νέα από την Χαλκίδα και την Εύβοια | Eviaportal.gr
Αποφασισμένοι να εκφράσουν την αντίθεση και την αντίδραση τους στο Πολυνομοσχέδιο και στην ανεργία που επικρατεί στην Εύβοια, είναι οι πολίτες της. Έτσι σήμερα το απόγευμα ξεκίνησαν 4 λεωφορεία από το Βούρκο Χαλκίδας και ένα λεωφορείο από Αλιβέρι, για το συλλαλητήριο στο Σύνταγμα.
Σύνταγμα Αθήνας
Σύνταγμα Αθήνας

Παρόντες Εργατικό Κέντρο Χαλκίδας, εργαζόμενοι Τσιμέντων Χαλκίδας, εκπρόσωποι Σωματείου Σέλμαν, εκπρόσωποι και εργαζόμενοι του Δήμου Χαλκιδέων, το Σωματείο Λιμενεργατών Χαλκίδας, ο πρόεδρος του Σωματείου εργαζομένων της Ιντερκέμ με αντιπροσωπεία και φυσικά η ΕΛΜΕ Ευβοίας. Παρόντες και ο Χρήστος Θεοδουλίδης εκ μέρους των Ανεξάρτητων Ελλήνων Ευβοίας, ο Δημήτρης Γεωργακόπουλος, Πρόεδρος του Σωματείου εργαζομένων στο Δήμο Χαλκίδας κ.α. καθώς και πολύς κόσμος.

Στη φωτογραφία από αριστερά προς τα δεξιά είναι ο κ. Στέφανος Μπασινάς Πρόεδρος Εργατικού Κέντρου Χαλκίδας, ο κ. Θανάσης Δεμερούτης Πρόεδρος  του Σωματείου εργαζομένων στη Σέλμαν, ο κ. Γιάννης Γεωργουδάκης μέλος του Σωματείου Τσιμέντων Χαλκίδας και ο κ. Στέλιος Φωτιάς μέλος του Σωματείου Τσιμέντων Χαλκίδας.

Η φωτογραφία που ακολουθεί είναι ενδεικτική του κόσμου που υπήρχε στο Σύνταγμα πριν από μία ώρα περίπου και όσο περνάει η ώρα συνεχώς αυξάνεται.

Σημείωση: Η φωτογραφία προέρχεται από τη ζωντανή σύνδεση της ΕΡΤ, όπως μεταδόθηκε μέσα από το διαδίκτυο.
Κάνε το δικό σου σχόλιο

Όνομα
Email (δεν θα εμφανίζεται)
Σχόλια (δεν θα δημοσιεύονται σχόλια με διευθύνσεις προς άλλους ιστότοπους)
* Η συμπλήρωση όλων των πεδίων της φόρμας είναι υποχρεωτική.

Photo Gallery

3D ΕΠΕ Τέντες Αιδηψού - Σάκης Μοσχόπουλος

Αρχή της σελίδας