Ειδήσεις - νέα από την Χαλκίδα και την Εύβοια | Eviaportal.gr
Τάσος Σέρρας
για το eviaportal.gr:
t.serras-@-eviaportal.gr
Με επιτυχία και με μεγάλη προσέλευση του κόσμου, πραγματοποιήθηκε η χθεσινή συνέλευση του ΑΟ Χαλκίς, όπου πραγματοποιήθηκαν και οι εκλογές για τον νέο διοικητικό συμβούλιο της ομάδας της Χαλκίδας. Ο ΑΟ Χαλκίς, φαίνεται να γυρίζει νέα σελίδα, με πρωτεργάτη τον αντιδήμαρχο Χαλκιδέων, Βασίλη Καθαροσπόρη, και όλοι οι φίλαθλοι, ευελπιστούν φέτος σε κάτι καλό και διαφορετικό.
Στην συνέλευση βρέθηκαν εκπρόσωποι από σωματεία της Εύβοιας, τα οποία ήταν ο Κεραυνός Χαλκίδας, τα Λουκίσια, η Σκεπαστή, ο ΑΠΚΟ Δροσιάς, ο Λήλας Βασιλικού, ο Ολυμπιακός Χαλκίδας, η Νέα Αρτάκη και ο Αστέρας Βατώντας.

Στην συνέχεια μίλησαν οι Βασίλης Ταρνανάς, Βασίλης Καθαροσπόρης και από την ΕΠΣΕ ο Γιώργος Ψαθάς.

Βασίλης Ταρνανάς: "Ευχαριστώ τον κόσμο που ήρθε εδώ, μετά από πολλές συναντήσεις με φορείς της Χαλκίδας. Είχα πει ότι δεν θα συμμετάσχω ξανά στο Δ.Σ. της ομάδας, αλλά θα συνεχίσω γιατί βλέπω κάτι καλό να γίνεται. Ο κόσμος της Χαλκίδας, ήταν 4 χρόνια μακριά από την ομάδα και τώρα θα αλλάξει."

Βασίλης Καθαροσπόρης: "Είμαι από μια γενιά που έζησε τη μεγάλη ομάδα του ΑΟ Χαλκίς. Δεν βοήθησα την ομάδα πιο πριν και δεν την παρακολουθούσα γιατί ήταν ένας ο οποίος έβαζε τα λεφτά και δεν ήθελα να βοηθήσω ένα άτομο. Πρέπει να πατήσουμε στα χθεσινά πατήματα και να προχωρήσουμε στο αύριο. Είμαι συγκινημένος που έχετε αυτή την αγωνία για το μέλλον της ομάδας, γιατί δείχνεται ότι την αγαπάτε. Θέλω να δώσω φόρο τιμής, σε αυτούς που μάτωσαν για την ομάδα. Από σήμερα εγώ θα τιμώ όλους που πρόσφεραν στην ομάδα. Δεν θα κάνουμε θαύματα αλλά θα τρέξουμε και θα βοηθήσουμε. Στόχος δεν είναι η άνοδος και η πρώτη θέση, αλλά θέλουμε να γίνουμε νοικοκύρηδες.
Υπάρχει δομή στην ομάδα και θα διευθύνουμε τις Ακαδημίες. Δεν υπάρχει περίπτωση, άνθρωποι με ιδιωτικές ακαδημίες, να μην βοηθήσουν τον ΑΟ Χαλκίς. Οι στόχοι της ομάδας είναι οι εξής. Βήμα πρώτο, τα 7 δελτία να γίνουν 25. Βήμα δεύτερο οι ακαδημίες να φτάσουν σε ένα μεγάλο αριθμό παιδιών. Καλό θεωρώ τα 200 παιδιά.
Δεν ξεκινάμε γυμνοί. Υπάρχουν κάποιοι ανώνυμοι άνθρωποι, οι οποίοι θα βάλουν χρήματα στην ομάδα. Αλλά και εμείς πρέπει να πάμε πόρτα πόρτα σε σπίτια και καταστήματα, ώστε να βοηθήσουμε την ομάδα. 
Το κακό με τον ΑΟΧ είναι ότι δεν έχει κανένα περιουσιακό στοιχείο. Εξασφάλισα από τον Δήμαρχο, Θανάση Ζεμπίλη και από την Λίλιαν Ζλακώνη, το δημοτικό στάδιο Χαλκίδας, σαν έδρα και προπονήσεις. Επίσης εξασφάλισα από την ΕΠΣΕ, το Ενωσιακό γήπεδο της Χαλκίδας για προπονήσεις αλλά και τον πρώτο λόγο, στις προπονήσεις στο γήπεδο του Πάρκου του Λαού, θα τις έχει ο ΑΟΧ. Τ ο δεύτερο που εξασφαλίσαμε από τον Δήμο Χαλκιδέων, είναι η μεταφορά. Δεν ζητάμε τίποτα από τα γειτονικά σωματεία, αλλά ο ΑΟΧ θα δώσει σε εκείνα.
Υπήρχαν ενδιαφερόμενοι επενδυτές και το ψάξαμε. Μας είπαν πως έχουν εμπειρία, γνώσεις, 300.000 ευρώ, έμπειρους παίχτες και προπονητή Α' Εθνικής. Εμείς έχουμε γήπεδο, κόσμο, μεταφορά και ομάδα. Αν είναι σοβαρό και θέλουν να βοηθήσουν την ομάδα και να μπουν στο Δ.Σ. θα πάμε σε νέα συνέλευση και εκεί θα γίνουν τα νομικά και το χρονοδιάγραμμα και πρέπει να δώσουν εγγυητικές. Αν κρίνουμε ότι είναι καλό, τότε θα έρθουμε σε νέα συνέλευση, όπου θα προταθούν από όλους.
Ευχαριστώ τα Μ.Μ.Ε. που στηρίζουν τη Χαλκίδα. Ευχαριστώ όλους τους παράγοντες και τους προέδρους των σωματείων και της ΕΠΣΕ. Σήμερα εδώ είμαστε όσοι αγαπάνε την ομάδα και περιμένουν έξω άλλοι τόσοι. Όλοι μαζί θα στηρίξουμε και θα τρέξουμε για την ομάδα του ΑΟ Χαλκίς."

Μετά από την καταιγιστική ομιλία του Βασίλη Καθαροσπόρη, τον λόγο πήρε ο Γιώργος Ψαθάς και μίλησε εκ μέρους της ΕΠΣΕ, αναφέροντας τα εξής: "Τα όσα είπε ο Καθαροσπόρης είναι ρεαλιστικά. Μπαίνουν οι βάσεις για το νέο ξεκίνημα. Το οικονομικό πλάνο είναι ρεαλιστικό. Για μένα είναι πολύ σημαντικό η ποδοσφαιρική συσπείρωση που θα βγει μέσα από αυτή τη συνάντηση. Η ομάδα του ΑΟΧ, είναι η Μητρόπολη και ο άξονας της πόλης και πρέπει να προσφέρουμε όλοι. Ταλέντο υπάρχει ποδοσφαιρικά και πρέπει να το αναδείξουν. ΤΕΛΟΣ πια η αδιαφορία για τον ΑΟΧ. Μπαίνει νέα δομή στη συνεργασία του ΑΟ Χαλκίς και της ΕΠΣΕ. Σας ευχαριστώ όλους. Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος."

Στην συνέχεια έγιναν οι ερωτήσεις όπου ένας φίλαθλος της Χαλκίδας, ρώτησε τον Βασίλη Καθαροσπόρη, αν θα μπει κάποιο σκέπαστρο στην εξέδρα, ώστε να μην υπάρχει πρόβλημα στην βροχή, για τους φιλάθλους. Ο Βασίλης Καθαροσπόρης, φαίνεται να απάντησε θετικά. 

Τέλος, ψηφίστηκαν ομόφωνα, από όλα μέλη του ΑΟΧ, τα 16 υποψήφια μέλη για το νέο Δ.Σ. και σήμερα θα γίνει σύσκεψη και θα εκλεγεί το νέο 9μελές Διοικητικό Συμβούλιο της ομάδας της Χαλκίδας.

Τα 16 μέλη για το νέο Δ.Σ. του ΑΟ Χαλκίς είναι:
 • Άρης Γρύλλος
 • Δημήτρης Επισκόπου
 • Βασίλης Καθαροσπόρης
 • Βασίλης Καρλατήρας
 • Τάσος Καρυστινός
 • Γιώργος Κεραμιδάς
 • Ηλίας Κοροβέσης
 • Βαγγέλης Λινάρδος
 • Χρήστος Λινάρδος
 • Βαγγέλης Μαδαρός
 • Σταύρος Μαστραντωνάς
 • Δημήτρης Παπαθεοδώρου
 • Δημήτρης Πίγγος
 • Παναγιώτης Πικραμένος
 • Βασίλης Ταρνανάς
 • Γιάννης Τζαφέρος

Στην χθεσινή συνέλευση, παρευρέθηκαν και 4 επενδυτές, πιθανόν από αυτούς που είχε αναφέρει ο Βασίλης Καθαροσπόρης στην ομιλία του. Οι 4 άνδρες, παρακολούθησαν με ενδιαφέρον την συνέλευση του ΑΟ Χαλκίς και στο τέλος, μετά την ψήφιση του νέου Δ.Σ. συζήτησαν με τον Βασίλη Καθαροσπόρη, ο οποίος τους έκλεισε συνάντηση για σήμερα, ώστε να συζητήσουν για όλα τα θέματα.
Δημοφιλή σήμερα

Συνεχίζονται οι ασφαλτοστρώσεις στον Δήμο Χαλκιδέων

Συνεχίζονται οι ασφαλτοστρώσεις στον Δήμο Χαλκιδέων

23/03/2017
Συνεχίζοντας το πρόγραμμα ασφαλτοστρώσεων δρόμων, το Τμήμα Έργων Αυτεπιστασίας του Δήμου Χαλκιδέων προχώρησε σε το διήμερο 21 και 22 Μαρτίου στην το...
Ευχαριστεί όσους παραβρέθηκαν στην εκδήλωση για το κληροδότημα Μπαφέρου ο Π. Τζαφέρος

Ευχαριστεί όσους παραβρέθηκαν στην εκδήλωση για το κληροδότημα Μπαφέρου ο Π. Τζαφέρος

24/03/2017
Ευχαριστήρια επιστολή σε όσους παραβρέθηκαν στην εκδήλωση για την ανάγκη δημιουρ...
Aσφαλτοστρώσεις στη Χαλκίδα

Aσφαλτοστρώσεις στη Χαλκίδα

24/03/2017
Ολοκληρώθηκαν σήμερα Παρασκευή 24 Μαρτίου σε περιοχές της Χαλκίδας, οι ασφαλτοστρώσεις που πραγματοποιεί το Τμήμα Έργων Αυτεπιστασίας του Δήμου Χαλκιδέων. ...

Κάνε το δικό σου σχόλιο

Όνομα
Email (δεν θα εμφανίζεται)
Σχόλια (δεν θα δημοσιεύονται σχόλια με διευθύνσεις προς άλλους ιστότοπους)
* Η συμπλήρωση όλων των πεδίων της φόρμας είναι υποχρεωτική.

Αρχή της σελίδας