Ειδήσεις - νέα από την Χαλκίδα και την Εύβοια | Eviaportal.gr
Ανακοίνωση απέστειλε η Νεολαία των Ανεξάρτητων Ελλήνων, σχετικά με την επίθεση που δέχτηκε σήμερα το πρωί ο Άδωνις Γεωργιάδης στο νοσοκομείο Αττικόν.
Ανεξάρτητοι Έλληνες
Ανεξάρτητοι Έλληνες

Ο νέος Υπουργός Υγείας, κ. Γεωργιάδης, ο πλέον ένθερμος υποστηρικτής της καταστροφικής πολιτικής, δέχθηκε επίθεση κατά την επίσκεψή του στο Αττικό νοσοκομείο. Είναι ο  άνθρωπος, που στηρίζει απόλυτα τη συγχώνευση και το κλείσιμο των νοσοκομείων και έχει ανακοινώσει ήδη 1.250 θέσεις προς κινητικότητα μέχρι τέλος Αυγούστου.

Ο Υπουργός νομίζει ότι θα λύσει τα προβλήματα στο χώρο της υγείας με τιτιβίσματα και φωτογραφίες. Προφανώς, νομίζει ότι πουλάει ακόμα βιβλία στην τηλεόραση και για αυτό προωθεί την πώληση μη συνταγογραφούμενων φαρμάκων από το διαδίκτυο, για όσους έχουν άδεια φαρμακείου και λειτουργούν με on-line σύστημα. Δεν καταλαβαίνει ότι ευτελίζει τελείως, με τέτοια μέτρα την Δημόσια Υγεία; Αναρωτιέται γιατί προπηλακίστηκε από εργαζομένους του Αττικό, ο κ. Υπουργός, στο οποίο ήταν ανεπιθύμητος; Είναι τελείως ανενημέρωτος, ή επιδιώκει μέσα από αυτές τις καταστάσεις το κλείσιμο του νοσοκομείου Αγ. Βαρβάρα και την υποβάθμιση του νοσοκομείου Αττικό, αφήνοντας τη Δυτική Αττική, χωρίς Γενικό Νοσοκομείο; Αλήθεια κ. Γεωργιάδη τα σχέδιά σας για μετατροπή του ΕΟΠΥΥ, στα πρότυπα λειτουργίας μιας ιδιωτικής ασφαλιστικής εταιρίας, έχετε αντιληφθεί, ότι ουσιαστικά καταργούν τη κατοχυρωμένη συνταγματικά Δημόσια Υγεία; Σε αυτό το νέο πλαίσιο λειτουργίας του ΕΟΠΥΥ, κατ’ εντολή της Task Force, οι άνεργοι, οι φτωχοί και οι άποροι θα οδηγούνται στον Καιάδα σας; Πώς θα αγοράζουν τις υπηρεσίες υγείας αυτές οι κοινωνικές ομάδες κ. Υπουργέ, τη στιγμή που οι άνεργοι και οι φτωχοί αυξάνονται καθημερινά με γεωμετρική πρόοδο, εξαιτίας της παράλογης πολιτικής σας, την οποία εφαρμόζετε επενδύοντας, ειδικά εσείς, στον άκρατο λαϊκισμό και στην διαρκή απειλή από την έξοδο της Ε.Ε που έχει μετατραπεί σε ζώνη του λυκόφωτος;

Η Νεολαία Ανεξαρτήτων Ελλήνων, είναι ενάντια σε κάθε μορφή βίας, αλλά κ. Υπουργέ όπως στρώσατε θα κοιμηθείτε. Και επειδή θα αρχίσετε τον λαϊκισμό για τραμπουκισμούς και χτυπήματα εις βάρος της Δημοκρατίας και του Πολιτεύματος, ρίχτε μια ματιά στο Σύνταγμα για την Υγεία, η οποία είναι δημόσιο αγαθό και θα πρέπει να προσφέρεται σε όλους τους ανθρώπους ανεξαιρέτως εισοδήματος. Μπορείτε να μας πείτε πόσο κοστολογείται η ανθρώπινη ζωή για σας;

Αντιμετωπίζετε τους ανθρώπους σαν αριθμούς και αυτός είναι ο μεγαλύτερος τραμπουκισμός! Υποστηρίζουμε και διεκδικούμε υψηλών υπηρεσιών Δημόσια Υγεία, με τον άνθρωπο στο προσκήνιο και πρωταγωνιστή.
Κάνε το δικό σου σχόλιο

Όνομα
Email (δεν θα εμφανίζεται)
Σχόλια (δεν θα δημοσιεύονται σχόλια με διευθύνσεις προς άλλους ιστότοπους)
* Η συμπλήρωση όλων των πεδίων της φόρμας είναι υποχρεωτική.
3D ΕΠΕ Τέντες Αιδηψού - Σάκης Μοσχόπουλος

Αρχή της σελίδας