Ειδήσεις - νέα από την Χαλκίδα και την Εύβοια | Eviaportal.gr
Η Ένωση Τεχνιτών Οικοδόμων Χαλκίδας, δηλώνει τη στήριξη και τη συμμετοχή της στη συγκέντρωση διαμαρτυρίας που διοργανώνει η Ένωση Ιδιωτικών Υπαλλήλων Χαλκίδας, αύριο Τρίτη 23 Ιουλίου, στις 19:30 στην Πλατεία Αγοράς στη Χαλκίδα.

Η συγκυβέρνηση με το νομοσχέδιο για την κατάργηση της κυριακάτικης αργίας ανοίγει το δρόμο στα μονοπώλια για ακόμα περισσότερα κέρδη και ταυτόχρονα προσθέτει επιπλέον βάρη συνολικά στους εργαζόμενους αλλά και στους μικρούς αυτοαπασχολούμενους που δεν θα αντέξουν απέναντι στον ανταγωνισμό των μεγάλων μονοπωλίων και των πολυεθνικών. Η δουλεία ήλιο με ήλιο, η απόλυτη απελευθέρωση του ωραρίου και η ατέλειωτη κακοπληρωμένη δουλειά θα είναι κάποιες από τις συνέπειες αυτού του εκτρώματος.

Συνάδελφοι αυτό το καινούριο νομοσχέδιο εκτός του γεγονότος ότι στην πορεία του θα αγκαλιάσει όλη την εργατική τάξη ανεξαίρετος κλάδου, είναι ένα ακόμα ένα δικαίωμα που η τάξη μας έχει κερδίσει με αιματηρούς αγώνες και μας το παίρνουν πίσω με ένα κουρελόχαρτο που υπέγραψαν τα αστικά κόμματα μέσα στη βουλή.

Μέχρι εδώ! Να μην τους χαρίσουμε τίποτα άλλο!

Όλοι στη συγκέντρωση των σωματείων στις 23/7/2013 στην πλατεία αγοράς στις 19:30!

Να μην περάσει η κατάργηση της κυριακάτικης αργίας!
Κάνε το δικό σου σχόλιο

Όνομα
Email (δεν θα εμφανίζεται)
Σχόλια (δεν θα δημοσιεύονται σχόλια με διευθύνσεις προς άλλους ιστότοπους)
* Η συμπλήρωση όλων των πεδίων της φόρμας είναι υποχρεωτική.
3D ΕΠΕ Τέντες Αιδηψού - Σάκης Μοσχόπουλος

Αρχή της σελίδας