Ειδήσεις - νέα από την Χαλκίδα και την Εύβοια | Eviaportal.gr
Ανοικτή επιστολή προς τους Δημάρχους, το «Συντονιστικό για την Υγεία Κεντρικής-Ανατολικής Εύβοιας και Σκύρου» και τους πολίτες της περιοχής, απέστειλε ο βουλευτής Ευβοίας του ΣΥΡΙΖΑ Β. Αποστόλου, σχετικά με το θέμα του Γενικού Νοσοκομείου Κύμης και τη συγκέντρωση διαμαρτυρίας που έχει προγραμματιστεί γι αύριο Τετάρτη 24 Ιουλίου.
Βαγγέλης Αποστόλου
Βαγγέλης Αποστόλου

Αξιότιμοι κ.κ Δήμαρχοι, φίλοι δημότες

Είναι ζήτημα ζωής ή θανάτου για δεκάδες χιλιάδες πολίτες των δήμων της περιοχής σας όχι μόνο η διατήρηση του Νοσοκομείου Κύμης ως Γενικού Νοσοκομείου, αλλά και ο εμπλουτισμός και εκσυγχρονισμός του με σύγχρονα διαγνωστικά μηχανήματα, εργαστήρια, τμήματα και μονάδες.

Επιτρέψτε μου να εκφράσω τη συμπαράστασή μου και την αλληλεγγύη του ΣΥΡΙΖΑ ΕΚΜ στο δίκαιο αγώνα σας για τη διατήρηση του Γ.Ν.Κύμης αλλά και για την διεκδίκηση και κατοχύρωση των αναγκαίων προσλήψεων μόνιμου προσωπικού (και πρώτα από όλα των ήδη απασχολουμένων συμβασιούχων), πράξη που θα αναβαθμίσει το Νοσοκομείο Κύμης αλλά και θα εξοικονομήσει πόρους αφού μειώνει ουσιαστικά τις δαπάνες λειτουργίας του. Όμως επείγουσες κοινοβουλευτικές υποχρεώσεις (εισηγητής σε δύο νομοσχέδια) δεν μου επιτρέπουν να παραβρεθώ στη συγκέντρωσή σας της Τετάρτης 24/7/13 που οργανώνεται από το «Συντονιστικό για την Υγεία Κεντρικής-Ανατολικής Εύβοιας και Σκύρου», που αποτελεί σημαντική πρωτοβουλία μαζικής και αγωνιστικής ενότητας πολιτών και φορέων.

Θέλω όμως να σας διαβεβαιώσω ότι ο ΣΥΡΙΖΑ ΕΚΜ και ο ίδιος προσωπικά υποστηρίζουμε εμπράκτως τα δίκαια αιτήματά σας μέσα και έξω από τη Βουλή και θα συνεχίσουμε μαζί με εσάς τον αγώνα για την ουσιαστική αναβάθμιση και πραγματική βελτίωση των υπηρεσιών δημόσιας υγείας στη περιοχή σας, στο νομό και σε όλη την τη χώρα.

Στη διάθεσή σας

Βαγγέλης Αποστόλου
Κάνε το δικό σου σχόλιο

Όνομα
Email (δεν θα εμφανίζεται)
Σχόλια (δεν θα δημοσιεύονται σχόλια με διευθύνσεις προς άλλους ιστότοπους)
* Η συμπλήρωση όλων των πεδίων της φόρμας είναι υποχρεωτική.
3D ΕΠΕ Τέντες Αιδηψού - Σάκης Μοσχόπουλος

Αρχή της σελίδας