Ειδήσεις - νέα από την Χαλκίδα και την Εύβοια | Eviaportal.gr
Με ανακοίνωση τους η Ένωση Ιδιωτικών Υπαλλήλων Χαλκίδας, καλεί τον κόσμο και τα σωματεία που δήλωσαν τη στήριξη τους στην άρση απόλυσης της Ασημίνας Καραμπέτσου, να συμμετάσχουν στην κινητοποίηση που θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 24 Ιουλίου στις 11:30 έξω από τα γραφεία του Επιμελητηρίου, καθώς και στη συγκέντρωση στην πλατεία Ερέτριας την Παρασκευή 26 Ιουλίου στις 18:00, προκειμένου να δοθεί μια συλλογική απάντηση στην κατάσταση που επικρατεί στα ξενοδοχεία.
Ένωση Ιδιωτικών Υπαλλήλων Χαλκίδας
Ένωση Ιδιωτικών Υπαλλήλων Χαλκίδας

Σε συνέχεια των κινήσεων της Ένωσης Ιδιωτικών Υπαλλήλων Χαλκίδας προκειμένου να παρθεί πίσω η απόλυση της Προέδρου της, πραγματοποίησε συνάντηση με τον ιδιοκτήτη του ξενοδοχείου Avantis Suites Hotel, Κάλφα Γιώργο, ο οποίος έμεινε αμετακίνητος στη θέση του και κάλεσε μάλιστα την αντιπροσωπία να αποσύρει τη καταγγελία από την επιθεώρηση εργασίας χωρίς φυσικά να θέλει να δεσμευτεί με άλλο τρόπο ότι στο ξενοδοχείο θα αρχίσουν να τηρούνται ωράρια, προγράμματα κτλ. Μετά από αναβολή που ζήτησε και πήρε για την τριμερή συνάντηση στην επιθεώρηση εργασίας και δεδομένης της στάσης του, η Ένωση Ιδιωτικών Υπαλλήλων προχωράει σε περεταίρω κινητοποιήσεις.

Καλούμε σε κινητοποίηση τη Τετάρτη 24 Ιουλίου στις 11.30πμ έξω από τα γραφεία του Επιμελητηρίου Εύβοιας (Ελ. Βενιζέλου 12) και τη Παρασκευή 26 Ιουλίου στις 18:00 στην Πλατεία της Ερέτριας. Καλούμε όλα τα Σωματεία που έδειξαν τη στήριξή τους αυτό το διάστημα με ψηφίσματα και καταγγελίες για την απόλυση να δείξουν το παρόν και στις συγκεκριμένες κινητοποιήσεις καθώς επίσης και να αποστέλλουν τα κείμενά τους στην Ένωση Ξενοδόχων Ευβοίας (e-mail: [email protected] και fax: 22210 23103 / 61198) όπως και στη διεύθυνση του ξενοδοχείου (e-mail:  [email protected], fax. 22290 64005).

Να δοθεί μια δυναμική απάντηση στη γενικευμένη κατάσταση που επικρατεί στους μεγάλους χώρους εργασίας όπως και στα ξενοδοχεία. Περιστατικά όπως απόλυση συνδικαλιστή, ανασφάλιστη και απλήρωτη εργασία, ελαστικές μορφές απασχόλησης, εντατικοποίηση της δουλειάς δεν είναι μεμονωμένα γεγονότα. Χρειάζεται να αντιμετωπιστούν συλλογικά μέσα από οργανωμένη δράση των Σωματείων.   

 
Κάνε το δικό σου σχόλιο

Όνομα
Email (δεν θα εμφανίζεται)
Σχόλια (δεν θα δημοσιεύονται σχόλια με διευθύνσεις προς άλλους ιστότοπους)
* Η συμπλήρωση όλων των πεδίων της φόρμας είναι υποχρεωτική.
3D ΕΠΕ Τέντες Αιδηψού - Σάκης Μοσχόπουλος

Αρχή της σελίδας