Ειδήσεις - νέα από την Χαλκίδα και την Εύβοια | Eviaportal.gr
Στην εκπομπή «Τα πάντα ρει» στο κανάλι ΑΡΤ βρέθηκαν σήμερα το μεσημέρι ο κ. Ηλίας Κούκουρας, Πρόεδρος της Ένωσης Εργαζομένων Τσιμέντων Χαλκίδας και η κ. Μαρία Σμυρναίου Γενική Γραμματέας του Εργατικού Κέντρου Ευβοίας. Με δυναμικότητα και πυγμή ανέλυσαν και ενημέρωσαν τον κόσμο για τα προβλήματα της Εύβοιας στον τομέα της ανεργίας.
Δημήτρης Κωνσταντάρας, ο κ. Ηλίας Κούκουρας και η κ. Μαρία Σμυρναίου στην εκπομπή
Δημήτρης Κωνσταντάρας, ο κ. Ηλίας Κούκουρας και η κ. Μαρία Σμυρναίου στην εκπομπή "Τα πάντα ρεί"

Ο παρουσιαστής Δημήτρης Κωνσταντάρας, αφού τους καλωσόρισε, τους ζήτησε να ενημερώσουν τον κόσμο για το τι συμβαίνει στα Τσιμέντα Χαλκίδας, καθώς οι περισσότεροι δεν γνωρίζουν τους λόγους κλεισίματος ή γνωρίζουν μόνο αυτούς που τους «επιβάλλουν» να γνωρίζουν.

Στη διάρκεια της εκπομπής ο κ. Ηλίας Κούκουρας είχε την ευκαιρία να ενημερώσει διεξοδικά τους τηλεθεατές για το τι πραγματικά συμβαίνει με το εργοστάσιο της Χαλκίδας, πως η εταιρεία «πέταξε» στο δρόμο 229 εργαζόμενους με την πρόφαση της μη βιωσιμότητας του εργοστασίου, καθώς και την τακτική που ακολουθεί χρησιμοποιώντας το 5% κάθε μήνα, προχωρώντας μέχρι τώρα σε 42 απολύσεις.

Από την άλλη η κ. Μαρία Σμυρναίου αναφέρθηκε στην γενική κατάσταση που επικρατεί στην Εύβοια με το κλείσιμο των εργοστασίων, τα καθεστώτα ομηρίας που έχουν περιέλθει οι εργαζόμενοι, αλλά και για τις επιχειρήσεις, όπως ορισμένα σουπερμάρκετ που συμπεριφέρονται το ίδιο «απαράδεκτα» στους εργαζόμενους.

Στο τέλος της εκπομπής ο Δημήτρης Κωνσταντάρας τους ευχαρίστησε για τη σημερινή τους παρουσία στην εκπομπή του, καθώς και για την πλήρη ενημέρωση που υπήρξε για την πραγματική κατάσταση ανεργίας που επικρατεί στην Εύβοια και το τι συμβαίνει πραγματικά με τους εργαζόμενους στα Τσιμέντα Χαλκίδας.

Σημείωση: Οι φωτογραφίες προέρχονται από τη ζωντανή μετάδοση της εκπομπής μέσα από το διαδίκτυο
Κάνε το δικό σου σχόλιο

Όνομα
Email (δεν θα εμφανίζεται)
Σχόλια (δεν θα δημοσιεύονται σχόλια με διευθύνσεις προς άλλους ιστότοπους)
* Η συμπλήρωση όλων των πεδίων της φόρμας είναι υποχρεωτική.

Photo Gallery

3D ΕΠΕ Τέντες Αιδηψού - Σάκης Μοσχόπουλος

Αρχή της σελίδας