Ειδήσεις - νέα από την Χαλκίδα και την Εύβοια | Eviaportal.gr
Τα ηνία της θέσης του Προέδρου του Π.Α.Ο. Κανήθου παρέδωσε ο Γαληγιάννης Παναγιώτης στον Σακάρογλου Κωνσταντίνο, γνωστό επιχειρηματία της Χαλκίδας. Η τελετή παράδοσης έγινε στις 23 Ιουλίου, ενώ το Δ.Σ της ομάδας μαζί με τους προπονητές και τους ποδοασφαιριστές, ευχαριστούν τον Παναγιώτη Γαληγιάννη για τα τόσα χρόνια προσφοράς του στην ομάδα.
ΠΑΟ ΚΑΝΗΘΟΥ
ΠΑΟ ΚΑΝΗΘΟΥ

To διοικητικό συμβούλιο οι προπονητές και οι ποδοσφαιριστές  του  Π.Α.Ο. Κανήθου και οι φίλαθλοι όλης της συνοικίας Kανήθου είμαστε υποχρεωμένοι να ευχαριστήσουμε τον πρόεδρο της ομάδας μας Γαληγιάννη Παναγιώτη  για τα 30 χρόνια προσφοράς στην ομάδα του Π.Α.Ο.Κανήθου και γενικότερα στο Eυβοϊκό ποδόσφαιρο.

Ο πρόεδρος μας αποφάσισε να ξεκουραστεί και μας παρακάλεσε να μείνει εκτός Διοικητικού Συμβούλιου  και έδωσε την σκυτάλη στον νέο πρόεδρο Σακάρογλου Κωνσταντίνο που  είναι πολλά χρόνια φίλοι και του έχει απολυτή εμπιστοσύνη (θα αναλάβει  και επίσημα σε λίγες μέρες πρόεδρος του Π.Α.Ο.Κανήθου μέσα από την γενική συνέλευση της ομάδας μας ).

Ο πρόεδρος μας θα είναι ισόβια επίτιμος πρόεδρος του Π.Α.Ο.Κανήθου  αλλά και στις καρδιές όλων των ανθρώπων της συνοικίας μας σαν ο άνθρωπος που κράτησε όρθιο όλα αυτά τα χρόνια τον Π.Α.Ο.Κ. και όποτε θέλει και έχει την διάθεση θα μπορεί να πάρει πάλι τα ινία της ομάδας μας.

Ο Γαληγιάννης Παναγιώτης έδωσε όλα αυτά τα χρόνια όλη του την ζωή και παρά πολλά χρήματα κρατώντας σχεδόν μόνος του όλα αυτά τα χρόνια τον Π.Α.Ο.Κ ζωντανό.

Η υπερβολική αγάπη του για την ομάδα μας ίσως να έχει κάνει και κάποια λάθη και να έχει στενοχώρησει κάποιους αλλά πάντα πάνω από όλα και όλους είχε τον Π.Α.Ο.Κ

Ο Γαληγιάννης Παναγιώτης παρέδωσε  την αντρική ομάδα πρωταθλήτρια και μια Ακαδημία με 100 άτομα από ηλικίες 4 έως 14 χρονών.

Είμαστε υποχρεωμένοι όλοι στην οικογένεια του Π.Α.Ο.Κ κάθε μέρα να τον κάνουμε πιο υπερήφανο.

Φυσικά ο πρόεδρος μας  θα είναι πάντα διπλά στην ομάδα μας και θα είναι πάντα ένας εργάτης της ομάδας μας όπως ήταν όλα αυτά τα χρονιά.

Στη φωτογραφία από αριστερά προς τα δεξιά είναι ο νέος πρόεδρος του Π.Α.Ο.Κανήθου Σακάρογλου Κωνσταντίνος στην μέση ο προπονητής της ομάδας μας Ταβλαρίδης Βλάσης μας και δεξία ο Γαληγιάννης Παναγιώτης.

Πρόεδρε σε ευχαριστούμε.

Με τιμή το Δ/Σ  του Π.Α.Ο.Κανήθου

Οι  προπονητές  και  ποδοσφαιριστές
Δημοφιλή σήμερα

Το νέο Μουσείο της Αρέθουσας κατακλύστηκε από γυναίκες στην εκδήλωση του Επιμελητηρίου Εύβοιας

Το νέο Μουσείο της Αρέθουσας κατακλύστηκε από γυναίκες στην εκδήλωση του Επιμελητηρίου Εύβοιας

21/6/2018
Το Επιμελητήριο Εύβοιας πραγματοποίησε με μεγάλη επιτυχία την ...
Κίνημα Αλλαγής: Εκλογές για τις συντονιστικές επιτροπές σε κάθε δήμο της Εύβοιας

Κίνημα Αλλαγής: Εκλογές για τις συντονιστικές επιτροπές σε κάθε δήμο της Εύβοιας

11/6/2018
Μετά την συγκρότηση των Νομαρχιακών Επιτροπών σε όλη τη χώρα, το Κίνημα Αλλαγής κάνει ένα ...

Κάνε το δικό σου σχόλιο

Όνομα
Email (δεν θα εμφανίζεται)
Σχόλια (δεν θα δημοσιεύονται σχόλια με διευθύνσεις προς άλλους ιστότοπους)
* Η συμπλήρωση όλων των πεδίων της φόρμας είναι υποχρεωτική.

Photo Gallery

3D ΕΠΕ Τέντες Αιδηψού - Σάκης Μοσχόπουλος

Αρχή της σελίδας