Ειδήσεις - νέα από την Χαλκίδα και την Εύβοια | Eviaportal.gr
ΓΛΥΦΑ - ΑΓΙΟΚΑΜΠΟΣ Δρομολόγια
Κλιμάκιο της Νομαρχιακής επιτροπής Εύβοιας του ΣΥΡΙΖΑ που αποτελούσαν οι Παππας Κ. , Παγκάκης Ν. μαζί με το συντονιστή της Ν.Ε. και μέλος της Κ.Ε. του ΣΥΡΙΖΑ Ρουμελιωτάκη Θοδωρή παραβρέθηκε στην εκδήλωση διαμαρτυρίας στις 24/7/13 που διοργανώθηκε στην Κύμη για την προγραμματισμένη από την κυβέρνηση –περισσότερη-υποβάθμιση του νοσοκομείου Κύμης.
ΣΥΡΙΖΑ
ΣΥΡΙΖΑ

Στο σύντομο χαιρετισμό που έκανε ο Ρουμελιωτάκης  Θοδωρής εκ μέρους της  Ν.Ε., ανέφερε –μεταξύ άλλων- ότι η κυβέρνηση προκειμένου να  ανταπεξέλθει στις μνημονιακές τις υποχρεώσεις που στόχο εχουν την οσο  δυνατόν μεγαλύτερη εξαθλίωση του λαού ώστε να αποδεχτεί τα νεοφιλελεύθερα  καπιταλιστικά σχέδια που υπηρετούν με τόσο υπακοή και δουλικότητα δεν  διστάζει να παίζει και με την ζωή και υγεία των πολιτών κλείνοντας και υποβαθμίζοντας νοσοκομεία όπως αυτό της περιοχής σας που θα έπρεπε  να  αναβαθμιστεί ώστε να ανταπεξέλθει στις ανάγκες της περιοχής.

Μόνη διέξοδος είναι να ανατραπούν αυτά τα σχέδια και πολιτικές και αυτό μπορεί  να γίνει μόνο μέσα από το συντονισμένο αγώνα του ελληνικού λαού.

 
Κάνε το δικό σου σχόλιο

Όνομα
Email (δεν θα εμφανίζεται)
Σχόλια (δεν θα δημοσιεύονται σχόλια με διευθύνσεις προς άλλους ιστότοπους)
* Η συμπλήρωση όλων των πεδίων της φόρμας είναι υποχρεωτική.

Photo Gallery

3D ΕΠΕ Τέντες Αιδηψού - Σάκης Μοσχόπουλος

Αρχή της σελίδας