Ειδήσεις - νέα από την Χαλκίδα και την Εύβοια | Eviaportal.gr
Με ανακοίνωση της η Δημοκρατική Αγωνιστική συσπείρωση του νομαρχιακού τμήματος της ΑΔΕΔΥ, καταγγέλει την απόλυση της Ασημίνας Καραμπέτσου και δηλώνει τη συμπαράσταση της στον αγώνα της, καλώντας το κόσμο να δώσει, σήμερα Παρασκευή 26 Ιουλίου, το δυναμικό παρόν του στις 18:00 το απόγευμα στην Ερέτρια.
ΑΔΕΔΥ
ΑΔΕΔΥ

Καταγγέλλουμε  την απαράδεκτη στάση της εργοδοσίας του ξενοδοχείου AVANTIS στην Ερέτρια να απολύσει  την εργαζομένη στο ξενοδοχείο  και  πρόεδρο του Σωματείου Ιδιωτικών Υπαλλήλων Χαλκίδας Ασημίνα Καραμπέτσου, εκδικητικά, επειδή διεκδίκησε  το αυτονόητο δηλ. ανθρώπινες συνθήκες δουλειάς στο χώρο με παρέμβασή της στην Επιθεώρηση Εργασίας.

Παραστεκόμαστε δυναμικά και αποφασιστικά στον κοινό αγώνα  για την ανάκληση αυτής της απόλυσης, αλλά και για να σταματήσουμε την ασυδοσία των εκμεταλλευτών μας σε κάθε τόπο δουλειάς, σε όλη  τη ζωή και την ύπαρξη μας..

Το μαστίγιο και το φίμωτρο που προσπαθούν να εφαρμόσουν κυβέρνηση, ντόπια και ξένα αφεντικά στους εργαζόμενους είτε είναι στον ιδιωτικό τομέα είτε είναι στο δημόσιο δεν θα περάσει.

Καλούμε όλους τους εργαζόμενους, όλους τους άνεργους, όλους τους απολυμένους σε όλους τους χώρους δουλειάς να αγωνιστούμε σαν μια γροθιά για να υπερασπιστούμε το πανανθρώπινο δικαίωμά μας στη μόνιμη και σταθερή δουλειά με πλήρη εργασιακά, ασφαλιστικά δικαιώματα.

Κανένας φόβος καμιά υποταγή!! Παράγουμε αμύθητο πλούτο και προσφέρουμε αμέτρητες υπηρεσίες στους στυγνούς εκμεταλλευτές της ζωής μας.

Έφτασε ο καιρός της οργανωμένης αντεπίθεσης μας  μέσα  από τα ταξικά σωματεία μας και στον ιδιωτικό και στο δημόσιο τομέα.. Είναι η ώρα της μεγάλης απόφασης . Δεν σκύβουμε το κεφάλι γιατί τότε  είναι πιο εύκολο  να μας το κόψουν.

Καλούμε ως εκπρόσωποι της Δημοκρατικής Αγωνιστικής Συσπείρωσης (ΔΑΣ)  του Νομαρχιακού Τμήματος Εύβοιας της ΑΔΕΔΥ όλους τους συναδέλφους δημόσιους υπάλληλους σήμερα Παρασκευή 26 Ιουλίου 2013  στις 18:00 στην πλατεία της Ερέτριας να συμπαρασταθούμε αγωνιστικά στην απολυμένη εργαζόμενη..
Κάνε το δικό σου σχόλιο

Όνομα
Email (δεν θα εμφανίζεται)
Σχόλια (δεν θα δημοσιεύονται σχόλια με διευθύνσεις προς άλλους ιστότοπους)
* Η συμπλήρωση όλων των πεδίων της φόρμας είναι υποχρεωτική.
3D ΕΠΕ Τέντες Αιδηψού - Σάκης Μοσχόπουλος

Αρχή της σελίδας