Ειδήσεις - νέα από την Χαλκίδα και την Εύβοια | Eviaportal.gr
Πραγματοποιήθηκε χθες 28 Ιουλίου 2013, σε συνεργασία με την τηλεόραση του ΣΚΑΪ και τη Δημοτική Κοινότητα Κύμης, στο πρόγραμμα για την ανάπτυξη του εθελοντισμού «Όλοι μαζί μπορούμε», ημέρα εθελοντικής προσφοράς και δράσης στην περιοχή Σουτσίνι/Αγία Μαρίνα Κύμης με σκοπό την καθαριότητα της συγκεκριμένης ακτής αλλά και την αποκατάσταση της παλαιάς πηγής στην υπάρχουσα ρεματιά καθώς και του περιβάλλοντος χώρου όπου θα ανακατασκευασθεί ο Ι.Ν. Αγίας Μαρίνας.
Καθαρίστηκε η ακτή στο Σουτσίνι Κύμης
Καθαρίστηκε η ακτή στο Σουτσίνι Κύμης

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν πλήθος κόσμου, ορμώμενοι από την ενημέρωση του ραδιοφώνου και της τηλεόρασης του Σκάϊ, καθώς και τα νεαρά παιδιά του 1ου Summer Camp Basketball, που διοργανώνει ο Δήμος Κύμης - Αλιβερίου.

Την εκδήλωση υποστήριξαν με την εθελοντική τους προσφορά και παρουσία η Ένωση Εμπόρων και Καταστηματαρχών Κύμης και περιχώρων, η Ευβοϊκή Λέσχη Μηχανοκίνητου Αθλητισμού, ο Αθλητικός Όμιλος Κύμης αλλά ιδιαίτερα ο κ. Τζανής Ιωάννης με την ομάδα του και με τα συνεργείο καθαρισμού του .   Σημαντική η προσφορά και συμμετοχή του προσωπικού του Δήμου Κύμης – Αλιβερίου.

Η Δημοτική Κοινότητα Κύμης ευχαριστεί θερμά τον Σκάϊ, τηλεόραση και ραδιόφωνο για την προβολή της «ΔΡΑΣΗΣ», τον Δήμο Κύμης - Αλιβερίου για την διάθεση των μέσων για την υλοποίηση της εκδήλωσης και ιδιαίτερα τον Αντιδήμαρχο κ. Παππά Βασίλειο για την στήριξη αλλά και την προσωπική του παρουσία, την Ένωση  Εμπόρων και Καταστηματαρχών Κύμης και περιχώρων την Ευβοϊκή Λέσχη Μηχανοκίνητου Αθλητισμού, το Πυροσβεστικό Κλιμάκιο Κύμης και το Υπολιμεναρχείο Κύμης για την κάλυψη της εκδήλωσης, τον Α. Ο. Κύμης αλλά και όλους όσους με την εθελοντική τους προσφορά απέδειξαν ότι «όλοι μαζί μπορούμε».

Έτσι ήταν η πηγή στο Σουτσίνι.

Και έτσι έγινε!

 
Κάνε το δικό σου σχόλιο

Όνομα
Email (δεν θα εμφανίζεται)
Σχόλια (δεν θα δημοσιεύονται σχόλια με διευθύνσεις προς άλλους ιστότοπους)
* Η συμπλήρωση όλων των πεδίων της φόρμας είναι υποχρεωτική.

Αρχή της σελίδας