Ειδήσεις - νέα από την Χαλκίδα και την Εύβοια | Eviaportal.gr
Δόθηκε στην δημοσιότητα η Ανακοίνωση για την πρόσληψη προσωπικού με σύμβαση εξαρτημένης σχέσης εργασίας ορισμένου χρόνου Ιδιωτικού Δικαίου για την υλοποίηση της πράξης «Κοινωνικές Δομές για την αντιμετώπιση της Φτώχειας στο Δήμο Χαλκιδέων-Συνέργεια».
Εργατικό Κέντρο Ευβοίας
Εργατικό Κέντρο Ευβοίας

Η πράξη υλοποιείται στο πλαίσιο του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Ανάπτυξη Ανθρώπινου Δυναμικού», στο θεματικό άξονα 4 «Πλήρης ενσωμάτωση του συνόλου του ανθρώπινου δυναμικού σε μια κοινωνία ίσων ευκαιριών».

Δικαιούχος του προγράμματος είναι το Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Εύβοιας και συμπράττοντες φορείς ο Δήμος Χαλκίδας, η Ελληνική Εταιρεία Νόσου Alzheimer και συγγενών Παθήσεων, ο Σύλλογος Πολυτέκνων Χαλκίδας και Περιχώρων και η Πανευβοική Φιλόπτωχος Αδελφότητα.

Το πρόγραμμα συγχρηματοδοτείται από πόρους της Ελλάδας και της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Στόχος της παρέμβασης είναι η αντιμετώπιση, μέσα από μια οριζόντια δέσμη ενεργειών ψυχοκοινωνικής και υλικής υποστήριξης και ενδυνάμωσης των ατόμων που βρίσκονται σε κατάσταση φτώχειας ή απειλούνται από αυτή.

Για τις ανάγκες υλοποίησης του προγράμματος θα δημιουργηθούν 27 θέσεις εργασίας με τις παρακάτω ειδικότητες.

• 9 άτομα Διοικητικό Προσωπικό ΠΕ ή ΤΕ
• 5 άτομα Κοινωνικοί Λειτουργοί ΠΕ ή ΤΕ
• 3 άτομα υποστηρικτικό προσωπικό-στελέχη τροφοδοσίας
• 3 άτομα στελέχη κουζίνας ΤΕ ή ΔΕ
• 4 άτομα καθαριότητας ΔΕ ή ΥΕ
• 1 άτομο γιατρός ΠΕ
• 2 άτομα νοσηλευτές ΠΕ ή ΤΕ

Το προσωπικό αυτό θα στελεχώσει τις κοινωνικές Δομές του Κοινωνικού Παντοπωλείου, της Παροχής Συσσιτίων, του Κέντρου Ημερήσιας Υποδοχής Αστέγων, της Τράπεζας Χρόνου και του Γραφείου Διαμεσολάβησης, που θα λειτουργήσουν στα όρια του Δήμου Χαλκιδέων.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλλουν τις αιτήσεις τους από την Πέμπτη 1 Αυγούστου και για διάστημα 15 ημερολογιακών ημερών, στα γραφεία του Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου, Φριζή 10 Χαλκίδα, από τις 9 το πρωί μέχρι τις 2 το μεσημέρι, από Δευτέρα έως Παρασκευή ή να τις αποστέλλουν ταχυδρομικά στην παραπάνω διεύθυνση.

Για αιτήσεις  και πληροφορίες μπορούν να απευθύνονται στο Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο ή να επισκέπτονται τις ιστοσελίδες [email protected] και www.dimos-xalkideon,gr
Δημοφιλή σήμερα

Έκτακτο δελτίο επικίνδυνων καιρικών φαινομένων για την Εύβοια

Έκτακτο δελτίο επικίνδυνων καιρικών φαινομένων για την Εύβοια

21/2/2019
Έκτακτο δελτίο επιδείνωσης καιρού της ΕΜΥ που ισχύει από το Σάββατο 23 μέχρι και την Δευτέρα 25 Φεβρουαρίου 2019, στην Εύβοια....
Η Σκύρος σε αποκριάτικους ρυθμούς

Η Σκύρος σε αποκριάτικους ρυθμούς

22/2/2019
Η Σκύρος σε αποκριάτικους ρυθμούς υποδέχτηκε τον Αντέννα....

Κάνε το δικό σου σχόλιο

Όνομα
Email (δεν θα εμφανίζεται)
Σχόλια (δεν θα δημοσιεύονται σχόλια με διευθύνσεις προς άλλους ιστότοπους)
* Η συμπλήρωση όλων των πεδίων της φόρμας είναι υποχρεωτική.
3D ΕΠΕ Τέντες Αιδηψού - Σάκης Μοσχόπουλος

Αρχή της σελίδας