Ειδήσεις - νέα από την Χαλκίδα και την Εύβοια | Eviaportal.gr
Σύμφωνα με παράπονα και καταγγελίες τον τελευταίο καιρό σε πολλές περιοχές της Χαλκίδας τα γράμματα έχουν εξαφανιστεί ή καθυστερούν να έρθουν στα σπίτια.
Ταχυδρόμος
Ταχυδρόμος

Τον τελευταίο καιρό γίναμε αποδέκτες καταγγελιών και παραπόνων από πολίτες οι οποίοι δεν λαμβάνουν την αλληλογραφία τους. Σύμφωνα με πηγές μας υπάρχει έλλειψη προσωπικού με αποτέλεσμα κάποιες περιοχές να εξυπηρετούνται με καθυστέρηση ή και καθόλου.

Χαρακτηριστικό παράδειγμα είναι η καταγγελία που δεχτήκαμε, όταν κάποιος πολίτης πήγε να διαμαρτυρηθεί για τη μη επίδοση της αλληλογραφίας του. Το μόνο που έκαναν οι υπεύθυνοι του Ταχυδρομείου ήταν να του ζητήσουν το τηλέφωνο του ώστε να τον ειδοποιούν να πηγαίνει να την παραλαμβάνει ο ίδιος!!

Επιπλέον παράπονα και καταγγελίες υπάρχουν και για την εξυπηρέτηση στο Ταχυδρομείο. Υπεύθυνη για όλη αυτή την κατάσταση είναι η έλλειψη προσωπικού. Για να γίνει πιο κατανοητό υπήρχαν 20 διανομείς αλληλογραφίας και τώρα έχουν μείνει 10, οι οποίοι δεν μπορούν να καλύψουν όλες τις περιοχές της Χαλκίδας. Το ίδιο συμβαίνει και με τις υπηρεσίες του ταχυδρομείου, αφού δεν υπάρχουν συμβασιούχοι  και το μόνιμο προσωπικό είναι ελάχιστο. Δηλαδή τα 8μηνα έπαψαν να υπάρχουν με αποτέλεσμα να υπολειτουργούν όλες οι υπηρεσίες του ταχυδρομείου.

Τα παράπονα συνεχίζονται ενώ η πολιτεία φαίνεται «ανίκανη» να διορθώσει αυτή την κατάσταση..Οπότε το μόνο που απομένει είναι η υπομονή!
Κάνε το δικό σου σχόλιο

Όνομα
Email (δεν θα εμφανίζεται)
Σχόλια (δεν θα δημοσιεύονται σχόλια με διευθύνσεις προς άλλους ιστότοπους)
* Η συμπλήρωση όλων των πεδίων της φόρμας είναι υποχρεωτική.
3D ΕΠΕ Τέντες Αιδηψού - Σάκης Μοσχόπουλος

Αρχή της σελίδας