Ειδήσεις - νέα από την Χαλκίδα και την Εύβοια | Eviaportal.gr
Ο αντιδήμαρχος του Δήμου Κύμης-Αλιβερίου Τάσος Βλάχος, με επιστολή του ευχαριστεί το Δήμαρχο Κύμης-Αλιβερίου Δημήτρη Θωμά, για τη συμβολή του στην επιτυχία των γενικών συνελεύσεων που πραγματοποιήθηκαν στις Τοπικές Κοινότητες της Δημοτικής Ενότητας Κονιστρών.
Τάσος Βλάχος
Τάσος Βλάχος

Με μεγάλη επιτυχία έκλεισε ο κύκλος των γενικών συνελεύσεων στις Τοπικές Κοινότητες της Δ.Ε Κονιστρών. Ευχαριστούμε το Δήμαρχο κ. Δημ. Θωμά που με τις επισκέψεις του στις Τοπικές Κοινότητες και Οικισμούς, έδωσε την ευκαιρία στους δημότες μας να ενημερωθούν για τα μεγάλα θέματα που αφορούν το Δήμο, αλλά και για ειδικότερα θέματα που αφορούν το χωριό τους, όπως επίσης να ακουστούν ερωτήματα, προτάσεις και τοποθετήσεις των δημοτών, κάνοντας πράξη μια θεμελιώδη και βασική αρχή της δημοκρατίας που είναι η λαϊκή συνέλευση.

Η επιλογή του Δημάρχου μας να επισκέπτεται σε σύντομο χρονικό διάστημα τις 47 Τοπικές Κοινότητες, είναι μια επίπονη προσπάθεια, αλλά είναι συνειδητή επιλογή γιατί μέσα από την άμεση επαφή με τους δημότες εξάγονται χρήσιμα συμπεράσματα και πηγάζουν θετικές συνέπειες για τα χωριά.

Ύστερα από την ανάλυση των πεπραγμένων, τον προγραμματισμό αλλά και την καταγραφή νέων δεδομένων που προέκυψαν στις λαϊκές συνελεύσεις, επαναπροσδιορίζουμε τη στάση μας σε ορισμένες περιπτώσεις, σηκώνουμε τον πήχυ ψηλότερα και γινόμαστε ακόμα πιο χρήσιμοι για τον τόπο μας.

Ο Αντιδήμαρχος Δήμου Κύμης-Αλιβερίου

Τάσος Βλάχος
Κάνε το δικό σου σχόλιο

Όνομα
Email (δεν θα εμφανίζεται)
Σχόλια (δεν θα δημοσιεύονται σχόλια με διευθύνσεις προς άλλους ιστότοπους)
* Η συμπλήρωση όλων των πεδίων της φόρμας είναι υποχρεωτική.

Σχόλια

[1]
Ιλιανα (28/10/2013 7:48:51 μμ)
Για πόσο χαζό παιρνούν τους πολίτες άραγε? Είναι άμεσα συνεργαζόμενοι-τα λένε κάθε μέρα-τα στήνουν μάζι...και ο ένας ευχαριστεί τον άλλο με δελτίο τύπου για να φανούν στα ΜΜΕ.
Σημείωση: Όλα τα σχόλια αποτελούν προσωπικές απόψεις των συμμετεχόντων, και με κανέναν τρόπο δεν εκφράζουν την άποψη του EVIAPORTAL.GR. Σε κάθε περίπτωση όμως το EVIAPORTAL.GR διατηρεί το δικαίωμα να μη δημοσιεύει σχόλια τα οποία είναι υβριστικού ή συκοφαντικού περιεχομένου.
3D ΕΠΕ Τέντες Αιδηψού - Σάκης Μοσχόπουλος

Αρχή της σελίδας