Ειδήσεις - νέα από την Χαλκίδα και την Εύβοια | Eviaportal.gr
Το καλοκαίρι συνεχίζεται, ένα βιβλίο για τις διακοπές σας είναι το καλύτερο δώρο να κάνετε για εσάς. Το βιβλιοπωλείο Διάμετρος και η Βίκυ Στεφανή σας προτείνουν για αυτή την εβδομάδα το βιβλίο - Αγάπη μου, συρρίκνωσα την Ελλάδα της Λένας Διβάνη.
Πρόταση βίβλιου: Αγάπη μου, συρρίκνωσα την Ελλάδα της Λένας Διβάνη
Πρόταση βίβλιου: Αγάπη μου, συρρίκνωσα την Ελλάδα της Λένας Διβάνη

Η υπόθεση:

Η Λένα Διβάνη που, εκτός από συγγραφέας, είναι και καθηγήτρια στη Νομική Σχολή Αθηνών, είναι γνωστή για το σαρκαστικό ύφος της και τον χιουμοριστικό τρόπο της να αντιμετωπίζει, κυρίως, τα σοβαροφανή ζητήματα...

Στο νέο της βιβλίο (που διαβάζοντάς το δεν ξέρεις αν πρέπει να γελάσεις ή να κλάψεις) προσπαθεί να λύσει το μεγάλο ζητούμενο του "γιατί επτωχεύσαμε;" ή του "πώς μπορεί να πέσεις πολύ χαμηλά ανεβαίνοντας".

Γράφει, χαρακτηριστικά, στον πρόλογο: "Γιατί δέκα χρόνια πριν, το 2003, βάζαμε το χέρι μας στη φωτιά ότι ανεβαίναμε... Πρώτα απ' όλα είχαμε πρόσωπο στην πιάτσα: όλες οι τράπεζες ψόφαγαν να χρηματοδοτήσουν τις διακοπές μς, τα εξοχικά μας, τα Ferragamo μας, τον Αντώνη τον Ρέμο μας... Είχαμε τη διεθνή grande dame Γιάννα ενδεδυμένη το βαθύ Channel να ανεμίζει τη σημαία των Ολυμπιακών αγώνων...Και μια ωραία πρωία...βλέπουμε το Γιωργάκη στην τηλεόραση να μας ανακοινώνει ότι είμαστε ασθενείς και μπορεί ακόμη και να πεθάνουμε ως Ευρωπαίοι και ως Έλληνες. Πάγωσαν τα χαμόγελα στο στόμα".

ΑΓΑΠΗ ΜΟΥ, ΣΥΡΡΙΚΝΩΣΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ Λένα Διβάνη
(εκδόσεις ΚΑΣΤΑΝΙΩΤΗ) € 14,90

Βιβλιοπωλείο - Εκδόσεις Διάμετρος
Υπεύθυνη Βίκυ Στεφανή
Πάροδος Ιφιγενείας, Χαλκίδα 34100
Τηλ: 22210 21796 Email: [email protected]
Κάνε το δικό σου σχόλιο

Όνομα
Email (δεν θα εμφανίζεται)
Σχόλια (δεν θα δημοσιεύονται σχόλια με διευθύνσεις προς άλλους ιστότοπους)
* Η συμπλήρωση όλων των πεδίων της φόρμας είναι υποχρεωτική.

Photo Gallery

3D ΕΠΕ Τέντες Αιδηψού - Σάκης Μοσχόπουλος

Αρχή της σελίδας