Ειδήσεις - νέα από την Χαλκίδα και την Εύβοια | Eviaportal.gr
Οι διακοπές συνεχίζονται, το 15αυγουστο είναι μπροστά μας και το eviaportal.gr σε συνεργασία με το βιβλιοπωλείο Διάμετρος και την Βίκυ Στεφανή σας προτείνουν για αυτή την εβδομάδα το βιβλίο - Ο μικρός πρίγκηπας φοράει γραβάτα της Μπόρχα Βιλασέκα.
Πρόταση βιβλίου: Ο μικρός πρίγκηπας φοράει γραβάτα της Μπόρκα Βιλασέκα
Πρόταση βιβλίου: Ο μικρός πρίγκηπας φοράει γραβάτα της Μπόρκα Βιλασέκα

Η ιστορία:
Μία μεγάλη εταιρία συμβούλων δεν πάει καλά: οι εργαζόμενοι είναι δυσαρεστημένοι, ο διευθυντής συμπεριφέρεται άσχημα στους υπαλλήλους του, επικρατεί, γενικώς, μεγάλη δυσφορία και έλλειψη εμπιστοσύνης.

Μέχρι που εμφανίζεται ο νέος διευθυντής ανθρώπινου δυναμικού, ο οποίος θα φέρει επαναστατικές αλλαγές στην εταιρία αλλά και στη ζωή των υπαλλήλων με τις πρωτοποριακές ιδέες του για την αυτογνωσία, την προσωπική ανάπτυξη και τη συναισθηματική νοημοσύνη!

Ο συγγραφέας του βιβλίου πλάθει τον κεντρικό ήρωα του βιβλίου βασισμένος στον χαρακτήρα του Μικρού Πρίγκιπα του Αντουάν ντε Σαιντ Εξυπερύ, και, όπως εκείνος, με ενθουσιασμό και αισιοδοξία μας δείχνει το δρόμο για την αξία της βαθιάς αλλαγής που μπορούμε να βιώσουμε στη ζωή μας, αν αποκτήσουμε συνείδηση της δύναμης που μπορεί να μας δώσει η ατομική καλλιέργεια και η επανάκτηση όλων εκείνων των πολύτιμων αξιών που, δυστυχώς, έχουν εκλείψει τον τελευταίο καιρό από την κοινωνία μας.

Ο ΜΙΚΡΟΣ ΠΡΙΓΚΗΠΑΣ ΦΟΡΑΕΙ ΓΡΑΒΑΤΑ Μπόρχα Βιλασέκα
(εκδόσεις ΚΕΔΡΟΣ) € 12,50

Βιβλιοπωλείο - Εκδόσεις Διάμετρος
Υπεύθυνη Βίκυ Στεφανή
Πάροδος Ιφιγενείας, Χαλκίδα 34100
Τηλ: 22210 21796 Email: [email protected]
Κάνε το δικό σου σχόλιο

Όνομα
Email (δεν θα εμφανίζεται)
Σχόλια (δεν θα δημοσιεύονται σχόλια με διευθύνσεις προς άλλους ιστότοπους)
* Η συμπλήρωση όλων των πεδίων της φόρμας είναι υποχρεωτική.

Photo Gallery

3D ΕΠΕ Τέντες Αιδηψού - Σάκης Μοσχόπουλος

Αρχή της σελίδας