O Αθλητικός Σύλλογος Καλαθοσφαίρισης Ερέτριας-ERETRIA B.C. (πρώην Άρης Χαλκίδας) ξεκίνησε την προετοιμασία εν όψει του νέου πρωταθλήματος της Β’ Ε.Σ.Κ.Α.Σ.Ε. για τη νέα σεζόν 2013-2014, το απόγευμα της Δευτέρας 19/08., στο αθλητικό κέντρο Ερέτριας. Το παρόν έδωσε σύσσωμη η διοίκηση, το προπονητικό επιτελείο, οι καλαθοσφαιριστές άλλα και αρκετοί φίλαθλοι.

Νωρίτερα πραγματοποιήθηκε ο Αγιασμός απ τον Πάτερ Χαράλαμπο, στη συνέχεια ο προπονητής της ομάδας, Γιώργος Μπρέμπος, χαιρέτησε τους παλαιούς και νέους παίκτες και έδωσε τις απαραίτητες διευκρινήσεις για τις προπονήσεις που θα γίνονται τις επόμενες ημέρες.

Εκ μέρους της διοίκησης σύντομο χαιρετισμό απηύθυνε ο Πρόεδρο της ομάδας κ. Κουταλίδης Σταυρός ο οποίος ευχήθηκε υγεία στους αθλητές και τους τόνισε για άλλη μία φορά πως η διοίκηση του συλλόγου θα είναι δίπλα τους σε οτιδήποτε χρειαστούν. Επίσης ο Πρόεδρος του Ν.Π.Δ.Δ. «Ο ΔΑΦΝΗΦΟΡΟΣ ΑΠΟΛΛΩΝ» του Δήμου Ερέτριας κ. Τσιριμώκος Αντώνης συγκινημένος μας ευχαρίστησε για της περσινές επιτυχίες και μας ευχήθηκε ανάλογες διακρίσεις και την φετινή σεζόν!!!

Επόμενη συγκέντρωση της ομάδας είναι την Τέταρτη στις 19:00

Ακολουθείστε μας στο Google News