Ειδήσεις - νέα από την Χαλκίδα και την Εύβοια | Eviaportal.gr
Αυτό φαίνεται ότι απαντάει ο Χρήστος Θεοδουλίδης, στην τρίτη κατά σειρά ανακοίνωση του ΛΑ.Ο.Σ. Ευβοίας, ενάντια στο πρόσωπο του.
Χρήστος Θεοδουλίδης
Χρήστος Θεοδουλίδης

Σε απάντηση της τρίτης κατά σειρά (!) και «βαθυστόχαστης» ανακοίνωσης της Ν.Ε. του Λ.Α.Ο.Σ. Εύβοιας κατά των «Ανεξάρτητων Ελλήνων»  έχω να δηλώσω τα εξής:

«Παρείσακτο» ονομάζουμε αυτόν που βρίσκεται κάπου και δεν δικαιούται ή δεν ταιριάζει με τους υπόλοιπους, έχοντας μπει κρυφά ή επίτηδες. Η πολιτική κωλοτούμπα που έκανε το ΛΑΟΣ,  με τη συμμετοχή του στη Μνημονιακή Κυβέρνηση Παπαδήμου με τα γνωστά δυσάρεστα αποτελέσματα για τον ελληνικό λαό (εξαθλίωση, φτώχεια, ανεργία, αυτοκτονίες κ.λ.π.), τους ταιριάζει «γάντι» και τους επιστρέφω τον χαρακτηρισμό.

Στη δημοκρατία μπορεί ο καθένας να κρίνει τον άλλον και να κριθεί. Όμως, ο υπέρτατος κριτής είναι ο ελληνικός λαός ο οποίος έκρινε στις τελευταίες βουλευτικές εκλογές του 2012 ποιοι είναι οι «παρείσακτοι» για το ελληνικό κοινοβούλιο, στέλνοντάς τους στα σπίτια τους και στα γραφεία τους να κοιτούν τα έδρανα της βουλής από την τηλεόραση!!!

Έχω δηλώσει και στο παρελθόν ότι τα τοπικά προβλήματα της κοινωνίας είναι άρρηκτα συνδεδεμένα, στο σύνολό τους, με την πολιτική της εκάστοτε κυβέρνησης και ως εκ τούτου δε συνεργαζόμαστε με Μνημονιακά κόμματα ή ολίγον Μνημονιακά όπως το Λ.Α.ΟΣ.!!! Στην ιατρική και στην πολιτική δεν υπάρχει το «ΟΛΙΓΟΝ  ΕΓΚΥΟΣ»!

Επειδή οι πολίτες έχουν βαρεθεί βαθυστόχαστες αναλύσεις και ανακοινώσεις χωρίς αντίκρισμα, αφήνω τους αγωνιστές του πληκτρολογίου να σπαταλούν μελάνι για το ίδιο θέμα, ψάχνοντας μανιωδώς τηλεοπτική εκπομπή να πουν τον πόνο τους και συνεχίζω τον αγώνα στο δρόμο μαζί με τους χιλιάδες των «Ανεξάρτητων Ελλήνων» που αγωνίζονται σε κάθε γωνιά της Ελλάδας για να διώξουμε τα Μνημόνια και τα κοράκια της Τρόικα.

Θεοδουλίδης Χρήστος
Κάνε το δικό σου σχόλιο

Όνομα
Email (δεν θα εμφανίζεται)
Σχόλια (δεν θα δημοσιεύονται σχόλια με διευθύνσεις προς άλλους ιστότοπους)
* Η συμπλήρωση όλων των πεδίων της φόρμας είναι υποχρεωτική.
3D ΕΠΕ Τέντες Αιδηψού - Σάκης Μοσχόπουλος

Αρχή της σελίδας