Ειδήσεις - νέα από την Χαλκίδα και την Εύβοια | Eviaportal.gr
Τα συγχαρητήρια του εξέφρασε και ο Υφυπουργός Παιδείας Συμέων Κεδίκογλου, στους επιτυχόντες των Πανελλαδικών εξετάσεων, μετά την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων.
Συμεών Κεδίκογλου
Συμεών Κεδίκογλου

Η δήλωση του είναι η ακόλουθη:

«Θέλω να απευθύνω τα θερμά μου συγχαρητήρια σε όλα εκείνα τα παιδιά που είδαν σήμερα τις προσπάθειές τους να ευοδώνονται με επιτυχία. Θέλω ακόμα να συγχαρώ τις οικογένειές τους που στάθηκαν στο πλευρό τους όλο αυτό το διάστημα, καθώς και τους καθηγητές τους.

Για όλους αυτούς που, δυστυχώς, δεν τα κατάφεραν, θέλω να τους θυμίσω απλά, ότι οι Πανελλήνιες εξετάσεις είναι μόνο μία από τις ευκαιρίες που παρουσιάζονται στη ζωή, και πως αν έχουν πίστη είναι σίγουρο ότι θα επιτύχουν τον τελικό τους στόχο.

Θα ήθελα επίσης να ευχαριστήσω και να συγχαρώ, τις υπηρεσίες και τους υπαλλήλους του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων, γιατί κατάφεραν να εργαστούν εκτός τυπικού ωραρίου για να έχουμε σήμερα αυτά τα αποτελέσματα.

Τα αποτελέσματα ήδη έχουν αποσταλεί στις Διευθύνσεις της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης της χώρας, και από εκεί θα αναρτηθούν σε όλα τα Λύκεια.
Θα ήθελα να σας ενημερώσω ότι, 104.000 μαθητές υπέβαλλαν μηχανογραφικό δελτίο ,και από αυτούς, οι 71.000 πέτυχαν σε κάποια σχολή».
Κάνε το δικό σου σχόλιο

Όνομα
Email (δεν θα εμφανίζεται)
Σχόλια (δεν θα δημοσιεύονται σχόλια με διευθύνσεις προς άλλους ιστότοπους)
* Η συμπλήρωση όλων των πεδίων της φόρμας είναι υποχρεωτική.
3D ΕΠΕ Τέντες Αιδηψού - Σάκης Μοσχόπουλος

Αρχή της σελίδας