Ειδήσεις - νέα από την Χαλκίδα και την Εύβοια | Eviaportal.gr
Μετά την ανακοίνωση των βάσεων και των αποτελεσμάτων των Πανελλαδικών εξετάσεων, τα συγχαρητήρια του εξέφρασε ο Δήμαρχος Κύμης-Αλιβερίου Δημήτρης Θωμάς στα παιδιά του δήμου για την επιτυχία τους.
Ο Δήμαρχος Κύμης-Αλιβερίου Δημήτρης Θωμάς
Ο Δήμαρχος Κύμης-Αλιβερίου Δημήτρης Θωμάς

Με την ανακοίνωση των βάσεων και των αποτελεσμάτων των φετινών Πανελλαδικών εξετάσεων επιθυμώ να απευθύνω τις πιο εγκάρδιες ευχές μου αλλά και τα συγχαρητήρια μου, σ’όλους εσάς τους ακαδημαϊκούς πολίτες που επάξια σήμερα νιώθετε περήφανοι για την εισαγωγή σας στα Πανεπιστήμια της χώρας.

Με την επιτυχία σας αυτή, αποδείξατε ότι η επίτευξη των στόχων κατακτάται με υπομονή όραμα και σκληρή δουλειά. Στις νέες προκλήσεις και υποχρεώσεις που θα ανοιχτούν μπροστά σας να έχετε πάντοτε επιτυχία.

Η κοινωνία μας έχει σήμερα περισσότερο ανάγκη το νέο επιστημονικό δυναμικό, για να είναι πιο ανταγωνιστική, ώστε να δύναται να υπερκεράσει τα εμπόδια και τις δυσκολίες που συναντώνται.

Τα σχολεία του Δήμου Κύμης- Αλιβερίου πέτυχαν για μια ακόμα χρονιά υψηλά ποσοστά επιτυχίας καθώς πολλοί μαθητές κατάφεραν να εισαχθούν στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση, γεγονός που αποδεικνύει τον αξιόλογο αγώνα και την προσπάθεια που κάνατε τόσο εσείς όσο και οι καθηγητές των σχολείων του δήμου μας. Θερμά συγχαρητήρια στους καθηγητές σας αλλά και στους γονείς σας, οι οποίοι έπαιξαν καθοριστικό ρόλο στην επιτυχία σας.

Ο Δήμος μας και εγώ προσωπικά θα βρισκόμαστε πάντα δίπλα σας, θα παρακολουθούμε με ενδιαφέρον την πρόοδό σας, θα σας στηρίζουμε στις δυσκολίες με ότι δυνατότητες έχουμε.

Για όσους υποψήφιους δεν κατάφεραν το στόχο τους, το μήνυμα είναι κοινό. Η προσπάθεια δεν τελειώνει ποτέ. Ολόκληρη η ζωή είναι μπροστά στους νέους ανθρώπους που καλούνται να την κατακτήσουν, δίνοντας το δικό τους αγώνα.

Καλή σταδιοδρομία σ’ όλους τους επιτυχόντες.

Ο Δήμαρχος Κύμης – Αλιβερίου

Δημήτρης Γ. Θωμάς
Κάνε το δικό σου σχόλιο

Όνομα
Email (δεν θα εμφανίζεται)
Σχόλια (δεν θα δημοσιεύονται σχόλια με διευθύνσεις προς άλλους ιστότοπους)
* Η συμπλήρωση όλων των πεδίων της φόρμας είναι υποχρεωτική.
3D ΕΠΕ Τέντες Αιδηψού - Σάκης Μοσχόπουλος

Αρχή της σελίδας