Ειδήσεις - νέα από την Χαλκίδα και την Εύβοια | Eviaportal.gr
Ο Εμπορικός & Βιομηχανικός Σύλλογος Χαλκίδας σε συνεργασία με το Επιμελητήριο Εύβοιας καθώς και τη συμπαράσταση της Περιφερειακής Ενότητας Εύβοιας και του Δήμου Χαλκιδέων, διοργάνωσαν και θα παρουσιάσουν την Κυριακή 8 Σεπτεμβρίου στο Νομαρχιακό Μέγαρο Χαλκίδας, την Έκθεση των σημαντικότερων εφευρέσεων των Αρχαίων Ελλήνων από το Μουσείο Αρχαίας Ελληνικής Τεχνολογίας. Η έκθεση θα διαρκέσει μέχρι τον Οκτώβρη.
Έκθεση των σημαντικότερων εφευρέσεων των αρχαίων Ελλήνων στη Χαλκίδα
Έκθεση των σημαντικότερων εφευρέσεων των αρχαίων Ελλήνων στη Χαλκίδα

Τα εκθέματα είναι ιδιοκτησίας του Μουσείου Κατάκολου Πύργου Ηλείας και οι περιοδεύουσες εκθέσεις έχουν ως σκοπό να αναδείξουν τον αρχαιοελληνικό πολιτισμό και να αποδείξουν ότι η τεχνολογία των αρχαίων Ελλήνων λίγο πριν το τέλος του αρχαιοελληνικού κόσμου ήταν εξαιρετικά όμοια με τις απαρχές της σύγχρονης τεχνολογίας μας.

Η έκθεση θα φιλοξενηθεί στην οδό Χαϊνά, απέναντι από το Νομαρχιακό Μέγαρο  κατά τη διάρκεια του Σεπτεμβρίου, με δυνατότητα παράτασης μέχρι και τον Οκτώβρη. Τα εγκαίνια αυτής θα γίνουν την Κυριακή 8 Σεπτεμβρίου και ώρα 20:00 μ.μ.

Στο χώρο της εκθέσεως θα παρίσταται ξεναγός, για την επίδειξη της λειτουργίας των μηχανημάτων, καθώς και οπτικοακουστικό υλικό, γιγαντοαφίσες κι επεξηγηματικές πινακίδες σε επτά γλώσσες.

Η είσοδος είναι ελεύθερη για όλους.

Με εκτίμηση,

Ο Πρόεδρος

Γεωργάτος Νικόλαος             

Ο Γεν. Γραμματέας

Αίσωπος Νικόλαος
Κάνε το δικό σου σχόλιο

Όνομα
Email (δεν θα εμφανίζεται)
Σχόλια (δεν θα δημοσιεύονται σχόλια με διευθύνσεις προς άλλους ιστότοπους)
* Η συμπλήρωση όλων των πεδίων της φόρμας είναι υποχρεωτική.
3D ΕΠΕ Τέντες Αιδηψού - Σάκης Μοσχόπουλος

Αρχή της σελίδας