Ειδήσεις - νέα από την Χαλκίδα και την Εύβοια | Eviaportal.gr
Μετά από παρέμβαση του βουλευτή Εύβοιας της Δημοκρατικής Αριστεράς Δημήτρη Αναγνωστάκη, στο Ελληνικό Κοινοβούλιο, σχετικά με την ίδρυση αστυνομικού τμήματος στο Δημοτικό Διαμέρισμα της Καστέλλας, το Υπουργείο Δημόσιας Τάξης απάντησε, πως εντός του επόμενου μήνα, θα διενεργηθεί αυτοψία, προκειμένου να διαπιστωθεί η καταλληλότητα ή όχι του ακινήτου, που σκοπεύει να διαθέσει δωρεάν η Δημοτική Αρχή Διρφύων Μεσσαπίων, για τη στέγαση του αστυνομικού τμήματος.
Δημήτρης Αναγνωστάκης
Δημήτρης Αναγνωστάκης

Το Υπουργείο επισημαίνει ότι οι αστυνομικές υπηρεσίες, στεγάζονται σε κτίρια που βρίσκονται εντός της περιφέρειας στην οποία εκτείνεται η τοπική αρμοδιότητα εκάστης εξ αυτών, τα οποία πέραν του ότι πρέπει να πληρούν προδιαγραφές – απαιτήσεις ενός σύγχρονου κτιρίου, επιβάλλεται να είναι και προσιτό στην προσέλευση πολιτών.

Παράλληλα το Υπουργείο ενημερώνει, ότι  η εν λόγω περιοχή αστυνομεύεται από το προσωπικό των τοπικών αστυνομικών υπηρεσιών (Α. Σ. Ψαχνών και Α. Τ. Νέας Αρτάκης) αλλά ενισχύεται και με συμπληρωματικές δράσεις από αρμόδιες ειδικές δυνάμεις της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ευβοίας. Επίσης πληροφορεί πως σύμφωνα με τα τηρούμενα στοιχεία εγκληματικότητας στις περιοχές αρμοδιότητας του Α.Τ. Νέας Αρτάκης, μεταξύ των οποίων είναι και η περιοχή της Καστέλλας, κατά το έτος 2012 και το πρώτο εξάμηνο του τρέχοντος έτους οι δείκτες κυμαίνονται σε χαμηλά επίπεδα.
Κάνε το δικό σου σχόλιο

Όνομα
Email (δεν θα εμφανίζεται)
Σχόλια (δεν θα δημοσιεύονται σχόλια με διευθύνσεις προς άλλους ιστότοπους)
* Η συμπλήρωση όλων των πεδίων της φόρμας είναι υποχρεωτική.
3D ΕΠΕ Τέντες Αιδηψού - Σάκης Μοσχόπουλος

Αρχή της σελίδας