Ειδήσεις - νέα από την Χαλκίδα και την Εύβοια | Eviaportal.gr
Επιστολή απέστειλε το Εργατικό Κέντρο Ευβοίας, με την οποία ζητά την ευαισθησία από την πλευρά της ΔΕΥΑΧ, απέναντι στους πολίτες που λόγω δεινής οικονομικής κατάστασης δεν μπορούν να πληρώσουν το νερό, αναφορικά με τις συνεχιζόμενες διακοπές που πραγματοποιεί η ΔΕΥΑΧ στην υδροδότητηση των νοικοκυριών.
Εργατικό Κέντρο Ευβοίας
Εργατικό Κέντρο Ευβοίας

Η δεινή οικονομική κατάσταση, στην οποία έχουν περιέλθει χιλιάδες συμπολίτες μας, εξαιτίας της αντιλαϊκής πολιτικής, που εφαρμόζουν στη χώρα μας, οι υποτελείς των Τροικανών, τους έχουν οδηγήσει σε  αδυναμία να ανταποκριθούν σε στοιχειώδεις κοινωνικές και οικονομικές υποχρεώσεις.

Συμπολίτες μας, άνεργοι, εργαζόμενοι απλήρωτοι, μισθωτοί και συνταξιούχοι, με πενιχρά εισοδήματα, ύστερα από την λαίλαπα της φοροεισπρακτικής πολιτικής των κυβερνώντων, που  τους έχουν οδηγήσει στην φτώχια και το περιθώριο, καλούνται  τώρα να αποπληρώσουν και τις υποχρεώσεις τους  προς τις επιχειρήσεις του Δήμου.

Η ΔΕΥΑΧ, το τελευταίο διάστημα, προχωρά στη διακοπή της υδροδότησης νοικοκυριών, που δεν έχουν τη δυνατότητα να ανταποκριθούν στην καταβολή των τελών ύδρευσης.

Το Εργατικό Κέντρο Ευβοίας, ζητά από την ΔΕΥΑΧ, να δείξει την ευαισθησία της, απέναντι στους δεινοπαθούντες συμπολίτες μας και να προχωρήσει σε ρυθμίσεις, που θα τους επιτρέπουν να ανταποκριθούν στις υποχρεώσεις τους, ανάλογα με τις εναπομείναντες δυνατότητές τους.
Κάνε το δικό σου σχόλιο

Όνομα
Email (δεν θα εμφανίζεται)
Σχόλια (δεν θα δημοσιεύονται σχόλια με διευθύνσεις προς άλλους ιστότοπους)
* Η συμπλήρωση όλων των πεδίων της φόρμας είναι υποχρεωτική.
3D ΕΠΕ Τέντες Αιδηψού - Σάκης Μοσχόπουλος

Αρχή της σελίδας