Ειδήσεις - νέα από την Χαλκίδα και την Εύβοια | Eviaportal.gr
Ο Γιάννης Μαραγκός μέλος της μείζονος αντιπολίτευσης του Δ.Σ. Επιμελητηρίου Εύβοιας στο Εμπορικό Τμήμα καταγγέλει την Διοίκηση του Επιμελητηρίου και της Ομοσπονδίας Εμπορικών Συλλόγων Ευβοίας για την καθυστερημένη ειδοποίηση στα μέλη του Επιμελητηρίου, για το εκπαιδευτικό ταξίδι στην Ιταλία.
Γιάννης Μαραγκός
Γιάννης Μαραγκός

Η επιστολή του κύριου Μαραγκού:

Το επιμελητήριο Ευβοίας στα πλαίσια του προγράμματος Leonardo Da Vinci έβγαλε ανακοίνωση για εκπαιδευτικό ταξίδι 14 ημερών στην Ιταλία, από 25/9/2013 έως 8/10/2013.

Η ανακοίνωση έγινε από τα social media στις 3/9/2013 ενώ από τον έντυπο τύπο στις 4 και 5/9/2013 με καταλυτική ημερομηνία κατάθεσης αιτήσεων την 6/9/2013 δηλαδή προθεσμία δυο ημερών για δήλωση συμμετοχής των ενδιαφερόμενων μελών μας στο συγκεκριμένο πρόγραμμα.

Το εύλογο ερώτημα είναι. Ακόμη και εάν το πρόγραμμα κλείσθηκε την τελευταία στιγμή, ακόμη και εάν δεν υπήρχε αρκετός χρόνος να ειδοποιηθούν έγκαιρα τα μέλη μας, ερωτώ γιατί δεν ενεργοποιήθηκε το πρόγραμμα INTEGRATION το οποίο έχει στοιχήσει στο επιμελητήριο πολλές χιλιάδες ευρώ ώστε να ειδοποιηθούν όσο το δυνατόν περισσότεροι επαγγελματίες;

Το πρόγραμμα αυτό αποστολής email όταν <κατά λάθος> χρησιμοποιήθηκε παραμονές των εκλογών της Ευβοϊκής τράπεζας όλοι διαπιστώσαμε ότι είχε εκπληκτικά αποτελέσματα. 

Γιατί η διοίκηση του επιμελητηρίου και η ομοσπονδία εμπορικών συλλόγων του νομού δεν έκαναν τα δέοντα ώστε να ειδοποιηθούν έγκαιρα όσο το δυνατόν περισσότερα μέλη και άρα η επιτροπή αξιολόγησης να επιλέξει αυτούς που πραγματικά δικαιούνται το συγκεκριμένο δεκαπενθήμερο εκπαιδευτικό ταξίδι;


Γιάννης Μαραγκός
Μέλος της μείζονος αντιπολίτευσης
Δ.Σ. Επιμελητηρίου Εύβοιας
Εμπορικό Τμήμα
Κάνε το δικό σου σχόλιο

Όνομα
Email (δεν θα εμφανίζεται)
Σχόλια (δεν θα δημοσιεύονται σχόλια με διευθύνσεις προς άλλους ιστότοπους)
* Η συμπλήρωση όλων των πεδίων της φόρμας είναι υποχρεωτική.
3D ΕΠΕ Τέντες Αιδηψού - Σάκης Μοσχόπουλος

Αρχή της σελίδας