Ειδήσεις - νέα από την Χαλκίδα και την Εύβοια | Eviaportal.gr
Ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Ευβοίας κος Παναγιώτης Σίμωσης με νεότερη ανακοίνωση του, χαρακτηρίζει ψευδή τα όσα αναφέρει ο κος Γιάννης Μαραγκός σε επιστολή του σχετικά με το εκπαιδευτικό πρόγραμμα Leonardo da Vinci.
Ο Παναγιώτης Σίμωσης
Ο Παναγιώτης Σίμωσης

Η επιστολή του κου Σίμωση:

Το Επιμελητήριο Ευβοίας εκφράζει την δυσαρέσκειά του για τα ψευδή δημοσιεύματα στα ΜΜΕ του Νομού μας, που εστάλησαν από τον κ. Μαραγκό Γιάννη, περί υλοποίησης προγράμματος Επαγγελματικής Εκπαίδευσης Mobility (LEONARDO DA VINCI) στην Ιταλία από το Επιμελητήριο Ευβοίας και μη έγκαιρης ενημέρωσής των μελών του.

Ο κ. Μαραγκός για άλλη μία φορά διαστρεβλώνει την πραγματικότητα και παραπληροφορεί τα Μέλη του Επιμελητηρίου στον βωμό της αντιπολιτευτικής του τακτικής, δεδομένου ότι στην παρούσα φάση το Επιμελητήριο Ευβοίας δεν υλοποιεί κανένα πρόγραμμα επαγγελματικής εκπαίδευσης (MOBILITY) στην Ιταλία και ως εκ τούτου δεν χρειάζεται να προβεί σε καμία ανακοίνωση για τα Μέλη του.

Ο Εμπορικός και παραγωγικός κόσμος της χώρας έχει γονατίσει από την κρίση και την πρωτόγνωρη κατάσταση την οποία βιώνει, με την έλλειψη ρευστότητας να χτυπάει κόκκινο και την υπερφολόγηση  να του απειλούν άμεσα την βιωσιμότητά του. Το στοίχημα για όλους εμάς που εκλεχτήκαμε στη Διοίκηση του Επιμελητηρίου Ευβοίας είναι πως θα βοηθήσουμε όλους όσους μας εμπιστεύτηκαν στην εξεύρεση λύσεων στα παραπάνω προβλήματα και να μην χαθούμε σε μικροπολιτικές που μειώνουν τον θεσμό και εμάς του ίδιους.

Εκ του Επιμελητηρίου
Ο Πρόεδρος
Παναγιώτης Σίμωσης
Κάνε το δικό σου σχόλιο

Όνομα
Email (δεν θα εμφανίζεται)
Σχόλια (δεν θα δημοσιεύονται σχόλια με διευθύνσεις προς άλλους ιστότοπους)
* Η συμπλήρωση όλων των πεδίων της φόρμας είναι υποχρεωτική.
3D ΕΠΕ Τέντες Αιδηψού - Σάκης Μοσχόπουλος

Αρχή της σελίδας