Ειδήσεις - νέα από την Χαλκίδα και την Εύβοια | Eviaportal.gr
Την άποψη του εκφράζει ο Μπάμπης Γκαρούτσος, αναφορικά με τη διακοπή του νερού που πραγματοποιήθηκε στο γήπεδο μπάσκετ του Μονοδρύου, με απώτερο σκοπό το σταμάτημα του πλυσίματος των αθίγγανων.
Μπάμπης Γκαρούτσος
Μπάμπης Γκαρούτσος

Στο γήπεδο μπάσκετ του Μονοδρίου, πολλά Σαββατοκύριακα κυρίως αλλά και καθημερινές, μαζεύονται άτομα που λατρεύουν το μπάσκετ, κάθε ηλικίας, με σκοπό να παίξουν και να χαρούν το άθλημα σαν μια όμορφη γιορτή.

Το κακό όμως είναι, ότι σε όλους μας που αθλούμαστε παίζοντας μπάσκετ η πολιτεία, οι αρμόδιοι στερούν το υπέρτατο αγαθό μετά την ελευθερία του ανθρώπου, το νερό. Σφράγισαν την βρύση με σκοπό όχι να μας στερήσουν το νερό, αλλά γιατί έρχονταν αθίγγανοι και πλενόντουσαν, αφήνοντας ρούχα και σκουπίδια, είναι όμως λύση να στερείς το νερό από ένα γήπεδο άθλησης μικρών και μεγάλων, δεν υπάρχει άλλος τρόπος να ελεγχείς τους αθίγγανους; πάλι το ότι πλένονται είναι τόσο κακό; Στην παράλογη εποχή που ζούμε με τα τόσα προβλήματα η κάθε παραλογή κίνηση, μοιάζει με  κίνηση σωτηρίας,  με το ίδιο σκεπτικό αν κατασκηνώνουν σε μια πλατεία πρέπει να ξηλωθεί η πλατεία, όχι η πολιτεία να ελέγχει το φαινόμενο αυτό , στην εποχή που ζούμε η αξίες και τα αγαθά λιγοστεύουν, η πολιτεία, οι θεσμοί, το κράτος οφείλουν να διαφυλάσσουν τις αξίες και τα αγαθά που μπορούν να υπάρχουν ελεύθερα, όχι να στερούν τα υπάρχοντα αγαθά και τις ανέσεις που υπήρχαν μέχρι τώρα, καταρχήν είναι και νομικό παράπτωμα να στερείς το νερό χωρίς λόγο και αιτία.

Οι αθίγγανοι είναι, ένα στοιχείο της κάθε χώρας τι να κάνουμε, να τους ρίξουμε στον Καιάδα; Απλά θέλει με τον σωστό τρόπο τον σωστό χρόνο να εξηγήσει ο αρμόδιος-οι το αρνητικό γεγονός, στο να μην σέβονται τον χώρο που κάνουν για λίγο στάση, με απαγορεύσεις και ελέγχους, όχι να στερούμε από το σύνολό ένα αγαθό γιατί είναι, σε ένα βαθμό μη ελέγξιμοι οι αθίγγανοι, επιτέλους κάτι το αυτονόητο πρέπει να το απαιτούμε όχι να το επαιτούμε, όπως το αγαθό που οφείλει η πολιτεία να παρέχει ελεύθερο σε αθλητικές εγκαταστήσει και χώρους το νερό, τόσο πολύ κοστίζει μια σταγόνα νερό, άραγε;
Δημοφιλή σήμερα

Το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Σλάλομ στη Χαλκίδα

Το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Σλάλομ στη Χαλκίδα

13/12/2017
Η Χαλκίδα θα έχει την ευκαιρία να παρακολουθήσει ένα υπέροχο θαλασσινό θέαμα στον Πορθμό του Ευρίπου, την Κυριακή 17 Δεκεμβρίου 2017, που θα προσφέρουν οι αθλητές, ...
Πρωταθλήτρια για δεύτερη συνεχή χρονιά η κόρη του Λιμενάρχη Κύμης

Πρωταθλήτρια για δεύτερη συνεχή χρονιά η κόρη του Λιμενάρχη Κύμης

13/12/2017
Πρωταθλήτρια για δεύτερη συνεχή χρονιά η κόρη του Λιμεναρχη Κύμης Αντιπλοιάρχου ΛΣ Βέτσικα Ευθυμίου, στο Πανελλήνιο Πρωτ...
Η δημοτικότητα των βουλευτών της Εύβοιας

Η δημοτικότητα των βουλευτών της Εύβοιας

13/12/2017
Δημοφιλέστεροι πολιτικοί γαι την Εύβοια οι Βαγγέλης Αποστόλου και Σίμος Κεδίκογλου (με τις αρνητικές γνώμες να υπερισχύουν παρόλα αυτά) και λιγότερο δημοφιλείς οι Ζωή Λιβ...

Κάνε το δικό σου σχόλιο

Όνομα
Email (δεν θα εμφανίζεται)
Σχόλια (δεν θα δημοσιεύονται σχόλια με διευθύνσεις προς άλλους ιστότοπους)
* Η συμπλήρωση όλων των πεδίων της φόρμας είναι υποχρεωτική.

Σχόλια

[3]
ΝΙΚΟΣ ΝΤΟΛΙΟΣ (12/9/2013 9:25:30 πμ)
μπράβο σου, φίλε εχεις καρδιά...
Δημ. Δ. Σουφλέρης (18/9/2013 10:57:42 μμ)
συγχαρητήρια για την άποψη σου και για το ότι την έκανες γνωστή (και μαζί τουλάχιστον εγώ έμαθα και το γεγονός που μόνο κακία δείχνει αν είναι έτσι όπως τα λές)
KATHRIN (30/9/2013 7:10:44 πμ)
Αγαπητέ κε Γκαρούτσο γνωρίζετε κάτι για το παρακάτω? http://www.metaliakimis.gr/el/info Αποτελεί κίνδυνο για την περιοχή μας.
Σημείωση: Όλα τα σχόλια αποτελούν προσωπικές απόψεις των συμμετεχόντων, και με κανέναν τρόπο δεν εκφράζουν την άποψη του EVIAPORTAL.GR. Σε κάθε περίπτωση όμως το EVIAPORTAL.GR διατηρεί το δικαίωμα να μη δημοσιεύει σχόλια τα οποία είναι υβριστικού ή συκοφαντικού περιεχομένου.
3D ΕΠΕ Τέντες Αιδηψού - Σάκης Μοσχόπουλος

Αρχή της σελίδας