Ειδήσεις - νέα από την Χαλκίδα και την Εύβοια | Eviaportal.gr
Με αφορμή τη λήξη της θητείας του Δημήτρη Καψούλη ως Περιφερειακού Εφόρου των Προσκόπων Ευβοίας, τη θέση του ανέλαβε o Κώστας Δεβεντζής, άλλοτε Έφορος Χαλκίδας. Ταυτόχρονα, τα επομένα Σαββατοκύριακα οι γονείς μπορούν να εγγράφουν τα παιδιά τους στα Προσκοπικά τμήματα του νομού.
Στο κέντρο μπροστά Κώστας Δερβεντζής, δεύτερος μπροστά απο αριστερά Δημήτρης Καψούλης καθώς και αρκετά στελέχη των Προσκόπων της Εύβοιας.
Στο κέντρο μπροστά Κώστας Δερβεντζής, δεύτερος μπροστά απο αριστερά Δημήτρης Καψούλης καθώς και αρκετά στελέχη των Προσκόπων της Εύβοιας.

Η ανακοίνωση είναι η ακόλουθη:

Κυρίες, Κύριοι,
 
Πριν λίγες εβδομάδες έληξε η θητεία του Δημήτρη Καψούλη ως Περιφερειακού Εφόρου Προσκόπων Ευβοίας. Ο Δημήτρης που αναδείχθηκε δύο φορές παμψηφεί στο τιμόνι του Ευβοϊκού Προσκοπισμού, εργάστηκε με αγάπη και οργανωτική διάθεση και πέτυχε με τους συνεργάτες του, τους νέους εθελοντές και εθελόντριες της Προσκοπικής Κίνησης,  την ανάπτυξη του τοπικού Προσκοπισμού. Έδρασε αποφασιστικά ώστε να στεριώσει και ν’ αναπτύξει τον Προσκοπισμό, πέραν της Χαλκίδας και της Λίμνης που υπήρχε αξιόλογη κίνηση, στα Μεσσάπια και στη Νέα Αρτάκη, αυξάνοντας τον αριθμό των μελών κατά 30% δίνοντας έτσι την ευκαιρία σε περισσότερα παιδιά της Εύβοιας να ζήσουν και να χαρούν στην πόλη και το ύπαιθρο το μοναδικό αυτό τρόπο αγωγής και εκπαίδευσης μέσα απ΄ το παιχνίδι, που προσφέρει η Προσκοπική κίνηση! Ήδη φέτος το καλοκαίρι, 400 περίπου Λυκόπουλα, Πρόσκοποι και Ανιχνευτές από Χαλκίδα, Λίμνη, Αρτάκη και Ψαχνά, στα δάση της Β. Εύβοιας, στην Κύμη, την Σκύρο, αλλά και τον Σμόλικα ακόμη, έζησαν τις μοναδικές εμπειρίες και γέμισαν το νου και την καρδιά με τις όμορφες αναμνήσεις των Προσκοπικών Κατασκηνώσεων.

Νέος Περιφερειακός Έφορος της Εύβοιας αναδείχθηκε από το σύνολο των εθελοντών ενηλίκων στελεχών (βαθμοφόρων) του τοπικού Προσκοπισμού ο Κώστας Δερβεντζής, άλλοτε Έφορος Χαλκίδας και στέλεχος επί σειρά ετών της Κίνησης. Έτσι η οργάνωση της Περιφερείας Προσκόπων Ευβοίας έχει πλέον ως εξής: Κώστας Δερβεντζής  Περιφερειακός Έφορος, Δημήτρης Καψούλης Αναπληρωτής Περιφερειακός Έφορος, Γεώργιος Γιαννούλης Έφορος Διοίκησης, Διονύσης Διακάκης Έφορος Κλάδου Προσκόπων, Αρετή Τριανταφύλλου Έφορος Κλάδου Λυκοπούλων, Υπεύθυνοι των Συστημάτων: Λευτέρης Λάππας 1ου Χαλκίδας, Χαράλαμπος Κοροβός  4ου Χαλκίδας, Λάμπρος Κονδωνής 6ου Χαλκίδας, Δημήτρης Ζούτσος Λίμνης, Ιωάννα Δούδαλη   Μεσσαπίων, Μιχάλης Τσιριγώτης Ν. Αρτάκης. Σημειώνουμε ότι ο Δημήτρης Καψούλης είναι ο βασικός υποψήφιος για τη θέση του Εφόρου Στερεάς Ελλάδας σε προσεχή ανάδειξη.
 
Τα επόμενα Σαββατοκύριακα μπορούν να εγγράφονται παιδιά και νέοι 7 ως 17 ετών στα Προσκοπικά τμήματα και οι γονείς που ενδιαφέρονται μπορούν να επικοινωνούν με τους κατά τόπους υπεύθυνους ή με τους κυρίους: Κώστα Δερβεντζή στο τηλ 6974018286 και Γεώργιο Γιαννούλη στα τηλ (22210)20219&  6972720497.
Δημοφιλή σήμερα

Αντιδρόμηση τμήματος της οδού Κριεζή

Αντιδρόμηση τμήματος της οδού Κριεζή

20/01/2017
Τη Δευτέρα 23 Ιανουαρίου, ο Δήμος Χαλκιδέων θα προχωρήσει στην αντιδρόμηση τμήματος της οδού Κριεζή στη Χαλκίδα. ...
Νέες θέσεις εργασίας στα Δικαστήρια Χαλκίδας

Νέες θέσεις εργασίας στα Δικαστήρια Χαλκίδας

19/01/2017
Τέσσερις νέες θέσεις προκηρύχθηκαν για τα Δικαστήρια της Χαλκίδας....
Κοινή Ανακοίνωση Φορέων της Εύβοιας για το θέμα των Διοδίων

Κοινή Ανακοίνωση Φορέων της Εύβοιας για το θέμα των Διοδίων

19/01/2017
Την Τετάρτη 18 Ιανουαρίου 2017 πραγματοποιήθηκε, ύστερα από πρόσκληση του Αντιπεριφερειάρχη ΠΕ Εύβοιας Φάνη Σπανού, σύσκεψη φορέων τ...

Κάνε το δικό σου σχόλιο

Όνομα
Email (δεν θα εμφανίζεται)
Σχόλια (δεν θα δημοσιεύονται σχόλια με διευθύνσεις προς άλλους ιστότοπους)
* Η συμπλήρωση όλων των πεδίων της φόρμας είναι υποχρεωτική.

Αρχή της σελίδας