Ειδήσεις - νέα από την Χαλκίδα και την Εύβοια | Eviaportal.gr
Με την ευκαιρία της έναρξης του νέου σχολικού έτους, η Πρόεδρος της Σχολικής Επιτροπής Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης του Δήμου Χαλκιδέων, Ελένη Αϊδίνη παρέστη στην καθιερωμένη τελετή αγιασμού στο 3ο Δημοτικό Σχολείο Χαλκίδας και το 2ο Νηπιαγωγείο Βασιλικού.
Ελένη Αϊδινή
Ελένη Αϊδινή

 Σε μήνυμά της, ευχαρίστησε

  • Τον Δ/ντή Δ/νσης Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Ν. Ευβοίας, κ. Γεώργιο Συρίμη για την άριστη συνεργασία και την αμοιβαία εμπιστοσύνη κατά το χρονικό διάστημα της κοινής τους θητείας στις θέσεις ευθύνης που έχουν κληθεί να υπηρετήσουν,
  • Τους διευθυντές των σχολικών μονάδων, για τη δική τους κατανόηση και συμπαράσταση στο έργο της Σχολικής Επιτροπής Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης και
  • Το προσωπικό του Δήμου (τις αορίστου χρόνου καθαρίστριες που εργάστηκαν πέραν του ωραρίου τους και σε σχολεία πέραν αυτών στα οποία υπηρετούν, τις συμβασιούχες καθαρίστριες που αν και χωρίς υπογεγραμμένες συμβάσεις έδωσαν παρουσία και τα συνεργεία της Δ/νσης Καθαριότητας που συμμετείχαν) για τον καθαρισμό των σχολικών μονάδων ώστε τα σχολεία να είναι καθ’ όλα έτοιμα εν όψει της έναρξης των μαθημάτων.

Διαβεβαίωσε δε για την ενεργοποίηση του συνόλου των διαθέσιμων δυνατοτήτων του Δήμου στο σκοπό της ομαλής λειτουργίας των σχολικών μονάδων.

Και εξέφρασε τη βεβαιότητα ότι, και στη διάρκεια της νέας σχολικής περιόδου, των ακόμη μεγαλύτερων αντιξοοτήτων, η συνεργασία της Σχολικής Επιτροπής Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης με το σύνολο των παραγόντων της εκπαιδευτικής κοινότητας, θα συνεχίσει απρόσκοπτα και παραγωγικά για την αντιμετώπιση των όποιων προβλημάτων και την κάλυψη των όποιων αναγκών παρουσιαστούν.
Σχετικά άρθρα

Κάνε το δικό σου σχόλιο

Όνομα
Email (δεν θα εμφανίζεται)
Σχόλια (δεν θα δημοσιεύονται σχόλια με διευθύνσεις προς άλλους ιστότοπους)
* Η συμπλήρωση όλων των πεδίων της φόρμας είναι υποχρεωτική.
3D ΕΠΕ Τέντες Αιδηψού - Σάκης Μοσχόπουλος

Αρχή της σελίδας