Ειδήσεις - νέα από την Χαλκίδα και την Εύβοια | Eviaportal.gr
Πρόκειται φυσικά για την τελετή λήξης της καλοκαιρινής εκστρατείας της Βιβλιοθήκης Χαλκίδας, που πραγματοποιήθηκε σήμερα Παρασκευή 13 Σεπτέμβρη, στην πλατεία Αγίου Νικολάου στη Χαλκίδα. Μία εκδήλωση που τα είχε όλα, σε συνδυασμό με τις ομάδες εθελοντών, το «Ωδείο Μαρσύας» και φυσικά τα χαμόγελα των μικρών μας φίλων.
Η πλατεία του Αγίου Νικολάου γέμισε μουσικές και παιδικά χαμόγελα!
Η πλατεία του Αγίου Νικολάου γέμισε μουσικές και παιδικά χαμόγελα!

Την εκδήλωση άνοιξε ο κ. Αντώνης Νικολακάκης, Πρόεδρος της Βιβλιοθήκης Χαλκίδας, ο οποίος ευχαρίστησε τους χορηγούς της εκστρατείας,  το Δήμο Χαλκίδας για την παραχώρηση των χώρων και φυσικά όλους αυτούς που συνέβαλλαν στην άρτια από κάθε μεριά οργάνωση της τρίμηνης καλοκαιρινής εκστρατείας, καθώς και τα μικρά παιδιά και τους γονείς που με ενθουσιασμό και αγάπη αγκάλιασαν όλες τις δράσεις της Βιβλιοθήκης.

Με το πέρας της ομιλίας το «Ωδείο Μαρσύας» ανέλαβε δράση και τα «Χρωματιστά τραγούδια από τη Λιλιπούπολη» κατέκλυσαν την πλατεία. Οι μαθητές της κ. Δέσποινας Λαθούρα κάτω από την καθοδήγηση της και ντυμένοι αρμονικά με το όλο σκηνικό ερμήνευσαν παιδικά τραγούδια, κρατώντας καθηλωμένους τους μικρούς μας φίλους, ενώ η ανάγνωση αποσπασμάτων, από τα παραμύθια που διαβάστηκαν καθ΄ όλη τη διάρκεια της καλοκαιρινής εκστρατείας, από την ομάδα φιλαναγνωσίας «ΜιΦοΡαΚΑιΕΝαΚΑ», έδεσαν αρμονικά το όλο σκηνικό και θύμισαν στα παιδιά τα διδάγματα που είχε κάθε παραμύθι και πόσο χρήσιμα είναι στην καθημερινή ζωή.

Στη συνέχεια ανακοινώθηκε δια στόματος της κ. Ελευθερίας Γιαννέλου-Κατσίκα, το αγαπημένο χρώμα των παιδιών που ήταν το κόκκινο και ο χώρος όλος φωταγωγήθηκε με κόκκινα φώτα. Πολύ ωραίο σημείο της βραδιάς ήταν και ο προτζέκτορας, ο οποίος απεικόνιζε πάνω στο κτίριο της Δημόσιας Βιβλιοθήκης Χαλκίδας, στιγμιότυπα των δράσεων κάνοντας μικρούς και μεγάλους να συγκινούνται για αυτό το όμορφο καλοκαιρινό ταξίδι που μόλις τελείωσε, ενώ στο χώρο υπήρχε και λεύκωμα στο οποίο οι μικροί μας φίλοι μπορούσαν να γράψουν τις σκέψεις τους και τα συναισθήματα τους, από όλη την καλοκαιρινή εκστρατεία.

Η εκδήλωση έκλεισε με τραγούδι στο οποίο συμμετείχαν τα παιδιά και την απόδοση αναμνηστικών δώρων στους συμμετέχοντες, ενώ για όσα παιδάκια δεν πρόλαβαν να πάρουν το δώρο τους, το «Ωδείο Μαρσύας» θα τα περιμένει αύριο το πρωί να το παραλάβουν.

Συγχαρητήρια σε όλους και μακάρι να γίνουν και άλλες τέτοιες αξιέπαινες εκδηλώσεις!
Κάνε το δικό σου σχόλιο

Όνομα
Email (δεν θα εμφανίζεται)
Σχόλια (δεν θα δημοσιεύονται σχόλια με διευθύνσεις προς άλλους ιστότοπους)
* Η συμπλήρωση όλων των πεδίων της φόρμας είναι υποχρεωτική.

Αρχή της σελίδας