Ειδήσεις - νέα από την Χαλκίδα και την Εύβοια | Eviaportal.gr
Πραγματοποιήθηκε σήμερα 16 Σεπτεμβρίου, στο Επιμελητήριο Ευβοίας, σύσκεψη των τοπικών φορέων του Νομού σχετικά με την κατάθεση προτάσεων για τη λειτουργία των εμπορικών καταστημάτων κατά τις Κυριακές.
Ολοκληρώθηκε η σύσκεψη των φορέων για τις 52 Κυριακές
Ολοκληρώθηκε η σύσκεψη των φορέων για τις 52 Κυριακές

Η εν λόγω σύσκεψη δεν πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα συσκέψεων της Περιφερειακής Ενότητας Ευβοίας λόγω κατάληψης του Διοικητηρίου από τα Σωματεία και τους εργαζομένους των επιχειρήσεων του νομού μας που έκλεισαν.

Στη σύσκεψη που έγινε μετά από πρόσκληση του Αντιπεριφερειάρχη κ. Αθανασίου Μπουραντά παραβρέθηκαν η κα Βούλα Αγιοστρατίτη, Πρόεδρος της Ομοσπονδίας Εμπορικών Συλλόγων Ν.Ευβοίας, Ο κ. Θαλάσσης Ηλίας, Πρόεδρος της Ομοσπονδίας Επαγγελματιών Βιοτεχνών Ευβοίας, ο κ. Γεροντίτης Σπύρος, Μέλος της Ε.Σ.Ε.Ε, ο κ.Πέππας, Προϊστάμενος Διεύθυνσης Ανάπτυξης, η κα Μαρία Σμυρναίου, Γενική Γραμματέας του Εργατικού Κέντρου Ευβοίας καθώς επίσης και πολλοί πρόεδροι των τοπικών συλλόγων Ευβοίας.

Οι εκπρόσωποι των παραπάνω φορέων κατέθεσαν τις προτάσεις τους σχετικά με τη λειτουργία των εμπορικών καταστημάτων εκτός από τις επτά (7) Κυριακές το χρόνο που έχουν ήδη θεσμοθετηθεί.

Ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Αθανάσιος Μπουραντάς άκουσε με μεγάλη προσοχή τις προτάσεις των εκπροσώπων των τοπικών φορέων και τους διαβεβαίωσε ότι θα τις λάβει σοβαρά υπόψη του, δεσμεύτηκε να τις επεξεργαστεί και να τις συζητήσουν εκ νέου πριν την τελική κατάθεση των  προτάσεων στο αρμόδιο υπουργείο.

Από το Επιμελητήριο Ευβοίας

Ο Πρόεδρος

Παναγιώτης Σίμωσης
Κάνε το δικό σου σχόλιο

Όνομα
Email (δεν θα εμφανίζεται)
Σχόλια (δεν θα δημοσιεύονται σχόλια με διευθύνσεις προς άλλους ιστότοπους)
* Η συμπλήρωση όλων των πεδίων της φόρμας είναι υποχρεωτική.

Photo Gallery

3D ΕΠΕ Τέντες Αιδηψού - Σάκης Μοσχόπουλος

Αρχή της σελίδας