Ειδήσεις - νέα από την Χαλκίδα και την Εύβοια | Eviaportal.gr
Παράρτημα Σχολείου Δεύτερης Ευκαιρίας θα λειτουργήσει φέτος στο Δήμο Μαντουδίου-Λίμνης-Αγίας Άννας, ύστερα από σχετικό αίτημα των τοπικών φορέων προς τον Συμεών Κεδίκογλου.
Συμεών Κεδίκογλου
Συμεών Κεδίκογλου

Ο Υφυπουργός κατέβαλε συστηματική προσπάθεια να ανταποκριθεί στο χρόνιο αυτό αίτημα του δήμου, ώστε να παρέχεται εκπαίδευση σε όσους ενήλικες το επιθυμούν κοντά στον τόπο διαμονής τους, σε συνεννόηση με τον αρμόδιο για θέματα Δια Βίου Μάθησης υφυπουργό κ. Γκιουλέκα.

Μόνη προϋπόθεση για τη λειτουργία του παραρτήματος είναι η συγκέντρωση από πλευράς του δήμου ενός ελάχιστου αριθμού αιτήσεων. Σήμερα μάλιστα αναμένεται να δημοσιεύσει την προκήρυξη ο δήμος για τη συγκέντρωση αιτήσεων από ενδιαφερόμενους. Για το σκοπό αυτό εστάλη και σχετική επιστολή από τον Υφυπουργό προς τη Δημοτική Επιτροπή Διαβούλευσης του δήμου που θα πραγματοποιηθεί σήμερα.

Παράλληλα όμως, ο Υφυπουργός έχει ήδη ζητήσει και έχουν ξεκινήσει οι διαδικασίες για την ίδρυση νέου Σχολείου Δεύτερης Ευκαιρίας στο δήμο, αντί του παραπάνω παραρτήματος που υπάγεται στο Σχολείου Δεύτερης Ευκαιρίας Αλιβερίου, υπό την προϋπόθεση ότι η λειτουργία του παραρτήματος θα είναι επιτυχής.

Παράλληλα λειτουργεί στον ίδιο δήμο Κέντρο Δια Βίου Μάθησης που αποτελεί μονάδα εκπαίδευσης ενηλίκων με στόχο την υποστήριξη και προώθηση της οικονομικής, κοινωνικής, πολιτιστικής και προσωπικής ανάπτυξης των δημοτών.
Κάνε το δικό σου σχόλιο

Όνομα
Email (δεν θα εμφανίζεται)
Σχόλια (δεν θα δημοσιεύονται σχόλια με διευθύνσεις προς άλλους ιστότοπους)
* Η συμπλήρωση όλων των πεδίων της φόρμας είναι υποχρεωτική.
3D ΕΠΕ Τέντες Αιδηψού - Σάκης Μοσχόπουλος

Αρχή της σελίδας