Ειδήσεις - νέα από την Χαλκίδα και την Εύβοια | Eviaportal.gr
Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Α.με.Α «Άνθρωπος-Ελπίδα-Πολιτισμός» εκφράζει τις θερμές ευχαριστίες του προς όλους όσοι ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα του , αναφορικά με την μεγάλη Λαϊκή Συναυλία της 15ης Σεπτεμβρίου 2013 για την ενίσχυση και διάδοση των σκοπών του Συλλόγου και την ανάγκη δημιουργίας Στέγης Υποστηριζόμενης Διαβίωσης [ Σ.Υ.Δ.] για Α.με.Α .
Η Κατερίνα Κούκα, η Ειρήνη Μερτζιάνη και μέλη του ΔΣ του Συλλόγου «Άνθρωπος Ελπίδα Πολιτισμός»
Η Κατερίνα Κούκα, η Ειρήνη Μερτζιάνη και μέλη του ΔΣ του Συλλόγου «Άνθρωπος Ελπίδα Πολιτισμός»

Εγκάρδιες ευχαριστίες στην κα Κατερίνα Κούκα για την ουσιαστική βοήθεια της. Xωρίς την δική της φροντίδα θα ήταν αδύνατη η παρουσία τόσων πολλών εκλεκτών καλλιτεχνών που απέδειξαν για ακόμα μια φορά ότι οι καλλιτέχνες όχι μόνο προσφέρουν τον καλύτερο εαυτό τους όταν πρόκειται να ευαισθητοποιήσουν την κοινωνία, αλλά γίνονται και ένθερμοι προπομποί της.

Επίσης δεν θα πρέπει να λησμονήσουμε την καθοριστική  συμβολή  όλων των ΜΜΕ, τα οποία  πάντα μας στηρίζουν και ευχαριστούμε.

Ωσαύτως ευχαριστούμε  το Δήμαρχο της Πόλης μας  κ. Αθανάσιο Ζεμπίλη για τη παρουσία του, την Πρόεδρο του ΔΟΠΠΕΧ κα Λίλιαν Ζλακώνη και τους συνεργάτες της για την άριστη συνεργασία και για τη δωρεάν παραχώρηση του Θεάτρου «ΟΡΕΣΤΗΣ ΜΑΚΡΗΣ»

Ιδιαιτέρως ευχαριστούμε το Σεβασμιωτάτο Μητροπολίτη Χαλκίδος Ιστιαίας & Β.  Σποράδων κ.κ. Χρυσόστομο, που ελάμπρυνε με την παρουσία του τη φιλανθρωπική μας εκδήλωση.
  
Για το Διοικητικό Συμβούλιο
Πρόεδρος                          
Ειρήνη Μερτζιάνη

 
Κάνε το δικό σου σχόλιο

Όνομα
Email (δεν θα εμφανίζεται)
Σχόλια (δεν θα δημοσιεύονται σχόλια με διευθύνσεις προς άλλους ιστότοπους)
* Η συμπλήρωση όλων των πεδίων της φόρμας είναι υποχρεωτική.
3D ΕΠΕ Τέντες Αιδηψού - Σάκης Μοσχόπουλος

Αρχή της σελίδας