Ειδήσεις - νέα από την Χαλκίδα και την Εύβοια | Eviaportal.gr
Απάντηση στην απάντηση το πάνε τα κόμματα της αριστεράς ΚΚΕ και ΣΥΝ. Νέα απάντηση δίνει η Νομαρχιακή Επιτροπή του Συνασπισμού στη Ν.Ε. του ΚΚΕ, μετά και την τελευταία που δημοσίευσε το eviaportal.gr.
Συνασπισμός
Συνασπισμός

"Σχετικά με την απάντηση της Νομαρχιακής επιτροπής του ΚΚΕ ως προς την παρατήρηση μας σχετικά με την συνέντευξη του βουλευτή του ΚΚΕ Γ. Μαρίνου ότι παραπληροφορεί λέγοντας ότι ο ΣΥ.ΡΙΖ.Α συμφωνεί και στηρίζει την συνθήκη του Μάαστριχτ θέλουμε να διατυπώσουμε τα παρακάτω.
Για να προχωρήσει μια συνεργασία με κάποιους κοινούς στόχους πρέπει οι συνεργαζόμενοι να προβάλουν αυτά πού τους ενώνουν και όχι αυτά που τους χωρίζουν.
Για να μιλήσουμε συγκεκριμένα ο ΣΥ.ΡΙΖ.Α κάνει πρόταση σ¨ όλες τις αριστερές δυνάμεις -( οι 12 συνιστώσες του συμφώνησαν) και συμφωνούν και τα υπόλοιπα κόμματα της Ευρωπαϊκής Αριστεράς - και τους καλεί σε κοινή δράση ενάντια στις Ευρωσυνθήκες για να είναι ο αγώνας των εργαζομένων ποιο αποτελεσματικός και να αντιμετωπίσουν την επίθεση του κεφαλαίου ενάντια στα δικαιώματα τους , για να μην πληρώσουν τις συνέπειες τις καπιταλιστικής κρίσης ,για μια άλλη Ευρώπη των λαών του σοσιαλισμού και της ειρήνης.
Αντί για μια θετική απάντηση το Κ.Κ.Ε. ακολουθεί το δικό του μοναχικό δρόμο προβάλλοντας την διαφορετική άποψη που είχε κάποια από τις συνιστώσες του ΣΥ.ΡΙΖ.Α ¨η κάποια δήλωση στελέχους στο παρελθόν για τη συνθήκη του Μάαστριχτ και για τον Ευρωστρατό..
Για να μην μας κρίνει για μια άλλη φορά αρνητικά σφοι η ιστορία, πρέπει ο καθένας να αναλάβει τις ευθύνες του που είναι τεράστιες στην περίπτωση της διασπαστικής τακτικής περιχαρακώνοντας δυνάμεις που ενωμένες πάνω σε αυτά που συμφωνούν θα δημιουργούσαν μία άλλη δυναμική και ελπίδα".
 
Κάνε το δικό σου σχόλιο

Όνομα
Email (δεν θα εμφανίζεται)
Σχόλια (δεν θα δημοσιεύονται σχόλια με διευθύνσεις προς άλλους ιστότοπους)
* Η συμπλήρωση όλων των πεδίων της φόρμας είναι υποχρεωτική.
3D ΕΠΕ Τέντες Αιδηψού - Σάκης Μοσχόπουλος

Αρχή της σελίδας