Ειδήσεις - νέα από την Χαλκίδα και την Εύβοια | Eviaportal.gr
Με επιστολή του ο Κλέαρχος Περγαντάς, ενημερώνει τον Πρόεδρο του Εργατικού Κέντρου Ευβοίας, Στέφανο Μπασινά, ότι ο Υπουργός Ανάπτυξης δεν έκανε δεκτό το αίτημα για συνάντηση με τα σωματεία των Εργαζομένων, ενώ τους καλεί να παραβρεθούν στη συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου Στερεάς. Τέλος, καλεί τα σωματεία να προβούν σε άρση της κατάληψης της Νομαρχίας Ευβοίας.
Κλέαρχος Περγαντάς
Κλέαρχος Περγαντάς

Το πλήρες κείμενο της επιστολής είναι το ακόλουθο:

ΠΡΟΣ:  Πρόεδρο Εργατικού Κέντρου Ευβοίας κ. Στέφανο Μπασινά

Αγαπητέ Πρόεδρε,

Θα   ήθελα   να    σε   ενημερώσω  ότι  ο  Υπουργός   Ανάπτυξης και
Ανταγωνιστικότητας  κ. Χατζηδάκης   Κων/νος  δεν ανταποκρίθηκε στο αίτημά μου για συνάντηση  με τα Σωματεία των Εργαζομένων.

Κύριε Πρόεδρε

Στο Περιφερειακό Συμβούλιο στις 30 Σεπτεμβρίου θα συζητηθούν τα προβλήματα των εργαζομένων στις εταιρείες LAFARGE  (Τσιμέντα Χαλκίδας ), ΙΝΤΕΡΚΕΜ, ΜΗΧΑΝΙΚΗ,  ΣΕΛΜΑΝ, ΝΕΟΣΕΤ, & ΗΛΕΚΤΡΟΜΗΧΑΝΙΚΗ ΚΥΜΗΣ, όπου βεβαίως εσείς και οι εκπρόσωποι των εργαζομένων καλείστε να παρευρεθείτε και να ενημερώσετε το Σώμα.

Αγαπητέ Πρόεδρε,

Στηρίζω απολύτως τα αιτήματά σας όπως είναι γνωστό από τις συσκέψεις μας στην Χαλκίδα. Θα ήθελα όμως να σας ζητήσω την άμεση λειτουργία της Π.Ε. Ευβοίας, ώστε να μπορέσουμε να ανταποκριθούμε στις πολλαπλές ανάγκες των χρηστών – πολιτών της Περιφερειακής Ενότητας. 

Ο ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ

ΚΛΕΑΡΧΟΣ ΠΕΡΓΑΝΤΑΣ
Κάνε το δικό σου σχόλιο

Όνομα
Email (δεν θα εμφανίζεται)
Σχόλια (δεν θα δημοσιεύονται σχόλια με διευθύνσεις προς άλλους ιστότοπους)
* Η συμπλήρωση όλων των πεδίων της φόρμας είναι υποχρεωτική.
3D ΕΠΕ Τέντες Αιδηψού - Σάκης Μοσχόπουλος

Αρχή της σελίδας