Ειδήσεις - νέα από την Χαλκίδα και την Εύβοια | Eviaportal.gr
Ο σύλλογος περιβάλλοντος Αλιβερίου και Περιχώρων, απέστειλαν επιστολή προς τους αρμόδιους φορείς καταγγέλοντας την εταιρεία ΑΓΕΤ-LAFARCE για καύση RDF.
Καταγγελία από τον σύλλογο περιβάλλοντος Αλιβερίου για καύση RDF στο εργοστάσιο της ΑΓΕΤ
Καταγγελία από τον σύλλογο περιβάλλοντος Αλιβερίου για καύση RDF στο εργοστάσιο της ΑΓΕΤ

Αναλυτικά η επιστολή:

Όπως είστε ενήμεροι, με απόφαση των Διοικητικών αρχών έχει αρθεί από την ΑΓΕΤ- LAFARCE η άδεια καύσης RDF στο εργοστάσιό της στο Μυλάκι Αλιβερίου. Για το ίδιο θέμα έχει εκφράσει ΟΜΟΦΩΝΗ πολιτική απόφαση το Περιφερειακό Συμβούλιο σε ειδική του συνεδρίαση.

Σήμερα Τετάρτη 25/09/2013 γίναμε δέκτες καταγγελίας πολίτη ότι φορτηγά αυτοκίνητα εισήλθαν εντός των εγκαταστάσεων της εταιρείας ΑΓΕΤ – LAFARGE στο Μυλάκι Αλιβερίου, με άγνωστο φορτίο. Από αυτοψία αντιπροσωπείας του Συλλόγου μας επιβεβαιώθηκε το γεγονός της παρουσίας φορτηγών αυτοκινήτων μεταφοράς εντός της επιχείρησης περί την 10.30 πρωινή.

Δεδομένης της  πρόσφατης παροχής άδειας στην ως άνω εταιρείας, δυνάμει της οποίας είχε επιτραπεί η καύση RDF στο εργοστάσιό  στο Μυλάκι Αλιβερίου και της εν συνεχεία άρσεως της εν λόγω άδειας και προκειμένου να αποκλειστεί το ενδεχόμενο της από μέρους των ως άνω φορτηγών αυτοκινήτων εισαγωγής ποσοτήτων RDF για χρήση τους ως καυσίμου λειτουργίας των εγκαταστάσεων της εταιρείας, παρακαλούμε για τις άμεσες δικές σας ενέργειες.

Ιδιαίτερα θα μας ενδιέφερε να ενημερωθούμε για  τα Δελτία Μεταφοράς πρώτων υλών και καυσίμων με το ακριβές τους περιεχόμενο που εισήχθησαν στις εγκαταστάσεις του προαναφερόμενου εργοστασίου, κατά το χρονικό διάστημα από 10 Σεπτεμβρίου έως σήμερα, με τις αντίστοιχες συνοδευτικές μεταφορικές τους.

Σε αναμονή πληροφόρησης,
                                                                                      Με τιμή
Ο Πρόεδρος                                                                      Ο Γραμματέας
Γ . Λαγανάς                                                                       Ευαγ. Σπίθας
Κάνε το δικό σου σχόλιο

Όνομα
Email (δεν θα εμφανίζεται)
Σχόλια (δεν θα δημοσιεύονται σχόλια με διευθύνσεις προς άλλους ιστότοπους)
* Η συμπλήρωση όλων των πεδίων της φόρμας είναι υποχρεωτική.
3D ΕΠΕ Τέντες Αιδηψού - Σάκης Μοσχόπουλος

Αρχή της σελίδας