Ειδήσεις - νέα από την Χαλκίδα και την Εύβοια | Eviaportal.gr
Με επιτυχία ολοκληρώθηκε το συλλαλητήριο ενάντια στη δράση της φασιστικής Χρυσής Αυγής, που διοργάνωσαν σωματεία και φορείς της Χαλκίδας, που συσπειρώνονται στο ΠΑΜΕ.
Αρκετός κόσμος στην πορεία του ΠΑΜΕ
Αρκετός κόσμος στην πορεία του ΠΑΜΕ

Η ομιλία πραγματοποιήθηκε από την πρόεδρο της Ένωσης Ιδιωτικών Υπαλλήλων Χαλκίδας, Ασημίνα Καραμπέτσου. Η ομιλήτρια αναφέρθηκε στην έμπρακτη στήριξη που προσφέρει το ναζιστικό μόρφωμα σε βιομήχανους και εφοπλιστές, δίνοντας παραδείγματα τόσο από την περιοχή όσο και γενικότερα. Με αυτόν τον τρόπο ανέδειξε τη φύση της Χρυσής Αυγής σαν όπλο του κεφαλαίου για το χτύπημα του ταξικού εργατικού κινήματος και έδειξε το πώς και το που πρέπει να χτυπηθεί: Σε κάθε χώρο δουλειάς, σε κάθε σωματείο και σε κάθε εργατική γειτονιά, όπου οι φασίστες της Χρυσής Αυγής θα πρέπει να «τρώνε πόρτα»!

Στη συγκέντρωση συμμετείχαν δυνάμεις από την Ένωση Τεχνιτών Οικοδόμων Χαλκίδας, την Ένωση Ιδιωτικών Υπαλλήλων Χαλκίδας, το Συνδικάτο Τροφίμων & Ποτών Εύβοιας – Βοιωτίας, το Συνδικάτο Μετάλλου Εύβοιας, το Συνδικάτο Φαρμάκου Εύβοιας – Βοιωτίας, το Σωματείο Εργαζομένων Ζούρα, το Σωματείο Εργαζομένων Κελαϊδίτη ΑΕ, το Σωματείο Ξενοδοχοϋπαλλήλων – Επισιτισμού Εύβοιας, την Ένωση Εργαζομένων Τσιμέντων Χαλκίδας, την Επιτροπή Ανέργων Χαλκίδας, το Σύλλογο Οικοτρόφων Εστίας ΤΕΙ Χαλκίδας, το Σωματείο Συνταξιούχων ΙΚΑ Εύβοιας και την Ομάδα Γυναικών Χαλκίδας (ΟΓΕ).

Μετά την ομιλία ακολούθησε πορεία στους κεντρικούς δρόμους της Χαλκίδας, με συνθήματα όπως: «Είστε η σαπίλα όλου του ντουνιά, έξω οι φασίστες από κάθε γειτονιά!», «Δουλέμποροι φασίστες χτυπάτε τους εργάτες, στα αφεντικά σας κάνετε τις πλάτες» και «Τότε ρουφιάνοι τώρα χρυσαυγίτες, πάλι θα τσακίσουν οι εργάτες τους φασίστες».
Κάνε το δικό σου σχόλιο

Όνομα
Email (δεν θα εμφανίζεται)
Σχόλια (δεν θα δημοσιεύονται σχόλια με διευθύνσεις προς άλλους ιστότοπους)
* Η συμπλήρωση όλων των πεδίων της φόρμας είναι υποχρεωτική.

Photo Gallery

3D ΕΠΕ Τέντες Αιδηψού - Σάκης Μοσχόπουλος

Αρχή της σελίδας