Ειδήσεις - νέα από την Χαλκίδα και την Εύβοια | Eviaportal.gr
Αποδεδειγμένα πλέον η ΑΓΕΤ συγκεντρώνει στο εργοστάσιό της στο Αλιβέρι RDF με σκοπό τη χρήση του ως καυσίμου δηλώνει ο βουλευτής Ευβοίας του ΣΥΡΙΖΑ Βαγγέλης Αποστόλου.
Βαγγέλης Αποστόλου
Βαγγέλης Αποστόλου

Όμως η καύση του συγκεκριμένου υλικού αποτελεί όχι μόνο πρόκληση για την τοπική κοινωνία, που έχει δώσει μάχες κατά της περιβαλλοντοκτόνου αυτής χρήσης, αλλά και για την περιβαλλοντική νομοθεσία και τους ελεγκτικούς μηχανισμούς του Υπουργείου Περιβάλλοντος.

Τεράστια επίσης είναι και η ευθύνη του Περιφερειάρχη Στερεάς Ελλάδας και του Αντιπεριφερειάρχη Εύβοιας που με τις αντιφάσεις τους και την αδράνειά τους έδωσαν τη δυνατότητα στην ΑΓΕΤ-LAFARGE να παρανομεί, αφού η απαγόρευση της καύσης RDF εξακολουθεί να ισχύει, τουλάχιστον μέχρι να αποφανθεί το Συμβούλιο της Επικρατείας, στο οποίο παρέπεμψε το Διοικητικό Εφετείο Πειραιά λόγω αναρμοδιότητας την αίτηση της εταιρείας για αναστολή της απαγόρευσης.

Οφείλουν τα θεσμοθετημένα όργανα της πολιτείας να εμποδίσουν την παράνομη αυτή δραστηριότητα, που οι πληροφορίες δείχνουν ότι η εταιρεία σχεδιάζει να αρχίσει άμεσα.
Κάνε το δικό σου σχόλιο

Όνομα
Email (δεν θα εμφανίζεται)
Σχόλια (δεν θα δημοσιεύονται σχόλια με διευθύνσεις προς άλλους ιστότοπους)
* Η συμπλήρωση όλων των πεδίων της φόρμας είναι υποχρεωτική.
3D ΕΠΕ Τέντες Αιδηψού - Σάκης Μοσχόπουλος

Αρχή της σελίδας