Ειδήσεις - νέα από την Χαλκίδα και την Εύβοια | Eviaportal.gr
Πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 30 Σεπτεμβρίου από τη Δνση Τεχνικών Υπηρεσιών του Δήμου Χαλκιδέων, η δημοπρασία του έργου «επισκευή και συντήρηση των κτιριακών, ηλεκτρομηχανολογικών και υδραυλικών εγκαταστάσεων του κτηριακού συγκροτήματος των ΕΠΑΛ».
1ο ΕΠΑΛ Χαλκίδας
1ο ΕΠΑΛ Χαλκίδας

Το έργο, προϋπολογισμού 200.000 ευρώ (μη συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ 23%), χρηματοδοτείται από ίδιους πόρους του Δήμου Χαλκιδέων. Προσωρινός μειοδότης αναδείχθηκε η εταιρεία Αφοι Βαρελά ΑΕ, με μέση προσφερόμενη έκπτωση 35,76%.

Το έργο, αφορά σε επισκευή των σκουριασμένων οπλισμών στους δοκούς και στους στύλους, συμπλήρωση των αποφλειωμένων σεισμικών αρμών, αντικατάσταση των κατεστραμμένων χειρολαβών των κιγκλιδωμάτων στις σκάλες και τους διαδρόμους, αντικατάσταση των σπασμένων τζαμιών, αντικατάσταση των σπασμένων πλακών δαπέδου, αντικατάσταση των σιφωνιών και των ειδών υγιεινής στα wc, εγκατάσταση νέου σωλήνα αποχέτευσης ομβρίων, νέες υγρομονώσεις σε τοίχους και στο δώμα, κατασκευή νέας πλάκας σκυροδέματος στο δάπεδο  των γραφείων των καθηγητών με επίστρωση από κεραμικά πλακίδια και αλουμινένια χωρίσματα, εγκατάσταση νέων ηλεκτρικών πινάκων, έλεγχος και βελτιώσεις των ηλεκτρολογικών εγκαταστάσεων, αντικατάσταση των σωμάτων καλοριφέρ και θερμική μόνωση των σωλήνων θέρμανσης και τοποθέτηση νέων φωτιστικών.

Μάλιστα, ήδη, μέσω απ’ ευθείας ανάθεσης για λόγους κατεπείγοντος, έχουν ολοκληρωθεί οι πρώτες επισκευαστικές εργασίες των φθαρμένων δομικών στοιχείων (κόστους 24.600 ευρώ) προς άρση της υφιστάμενης επικινδυνότητας για τους μαθητές και τους καθηγητές των σχολικών μονάδων που στεγάζονται στο κτηριακό συγκρότημα των ΕΠΑΛ και διευκόλυνση της επερχόμενης εργολαβίας.

Υπενθυμίζεται ότι, ο διαγωνισμός που απέφερε ανάδοχο, ήταν ο τρίτος κατά σειρά, μιας και οι δύο προηγούμενοι απέβησαν άγονοι. Ο πρώτος, λόγω της μη συμμετοχής τεχνικών εταιρειών και ο δεύτερος, εξ αιτίας απεργίας των Μηχανικών του Δημοσίου. Με αποτέλεσμα τη σχετική καθυστέρηση, για την αντιμετώπιση της οποίας έχουν δοθεί οδηγίες από τον Δήμαρχο ώστε να ολοκληρωθούν ταχύτατα οι διαδικασίες για τη συμβασιοποίηση του έργου.

Επίσης, παρά το γεγονός της αρχικής δέσμευσης του Δημάρχου για πίστωση 24.000+120.000 ευρώ, τελικά η διατεθείσα πίστωση ανήλθε στα 24.000+200.000 ευρώ ώστε να υπάρξει ακόμη μεγαλύτερη παρέμβαση επισκευών και αποκαταστάσεων στο κτηριακό συγκρότημα που παρουσίαζε βλάβες που μπορούσαν να το καταστήσουν επικίνδυνο.
Δημοφιλή σήμερα

Γυμναστικός Σύλλογος Κύμης-ΑΕΚ 55-81

Γυμναστικός Σύλλογος Κύμης-ΑΕΚ 55-81

22/10/2016
Με 26 πόντους έχασε από την ΑΕΚ ο Γυμναστικός Σύλλογος Κύμης, το Σάββατο 22 Οκτωβρίου, στο Κλειστό της Κανήθου «Τάσος Καμπούρης» στη Χαλκίδα....
Δύο παραστάσεις για τον «Πειρασμό» του Ξενόπουλου στο Αλιβέρι και στις Κονίστρες

Δύο παραστάσεις για τον «Πειρασμό» του Ξενόπουλου στο Αλιβέρι και στις Κονίστρες

22/10/2016
Τις τελευταίες παραστάσεις της απολαυστικής κωμωδίας του Γρηγ. Ξενόπουλου «Ο Πειρασμός» δί...
Έχουν αποκατασταθεί οι σκουπιδότοποι στο Δήμο Κύμης-Αλιβερίου

Έχουν αποκατασταθεί οι σκουπιδότοποι στο Δήμο Κύμης-Αλιβερίου

22/10/2016
Σε πλήρη αποκατάσταση των σκουπιδότοπων στο Δήμο Κύμης-Αλιβερίου έχει προχωρήσει η νέα δημοτική αρχή σύμφωνα με επιστολή της....

Κάνε το δικό σου σχόλιο

Όνομα
Email (δεν θα εμφανίζεται)
Σχόλια (δεν θα δημοσιεύονται σχόλια με διευθύνσεις προς άλλους ιστότοπους)
* Η συμπλήρωση όλων των πεδίων της φόρμας είναι υποχρεωτική.
Vardin club στη Χαλκίδα

Αρχή της σελίδας