Ειδήσεις - νέα από την Χαλκίδα και την Εύβοια | Eviaportal.gr
Ως ανοιχτή πρόσκληση για διάλογο των τριών τους, μπορούμε να εκλάβουμε την απάντηση του Κ.Μαρκόπουλου στο ερώτημα, "αν υπάρχει καλή συνεργασία μεταξύ τους" ή... μήπως και ως υπεκφυγή της ουσίας!
Ο Κωνσταντίνος Μαρκόπουλος στο Υπουργείο Τουριστικής Ανάπτυξης.
Ο Κωνσταντίνος Μαρκόπουλος στο Υπουργείο Τουριστικής Ανάπτυξης.

Η ερώτηση ετέθει στον Υπουργό Τουριστικής Ανάπτυξης, Κώστα Μαρκόπουλο, για τις σχέσεις του με τους δύο συναδέλφους του, Σίμο Κεδίκογλου και Αναστάσιο Λιάσκο. "Υπάρχει καλή συνεργασία μεταξύ των τριών;" Και ο κ.Μαρκόπουλος αρκέστηκε στο να δηλώσει, πως "καλύτερα η ερώτηση να τεθεί ενώπιον και των τριών". Είναι απλό να κάνεις μια ανοιχτή πρόταση στους συναδέλφους σου. Έτσι πετάς το μπαλάκι και σε πιθανή άρνησή τους, αποδεικνύεις πως οι άλλοι έχουν το πρόβλημα. Επίσης, αποφεύγεις σε μια συνέντευξη τύπου, όπου θέλεις να εξαγγείλεις το έργο σου, να μπεις σε ερωτήσεις, που δίνουν τροφή για παραπολιτικά σχόλια και να αναγκαστείς να πεις λεπτομέρειες που χαρακτηρίζουν πάντα μια σχέση. Ή απλά, ο Κώστας Μαρκόπουλος ως ευγενής πολιτικός, δεν θέλει να μιλάει για άλλους όταν αυτοί δεν είναι μπροστά...

Άγνωστη προς το παρόν η αντίδραση των δυο βουλευτών!
Κάνε το δικό σου σχόλιο

Όνομα
Email (δεν θα εμφανίζεται)
Σχόλια (δεν θα δημοσιεύονται σχόλια με διευθύνσεις προς άλλους ιστότοπους)
* Η συμπλήρωση όλων των πεδίων της φόρμας είναι υποχρεωτική.

Σχόλια

[1]
vag (2/6/2009 9:48:51 πμ)
τι μας ειπε δηλαδη ο Μαρκόπουλος?? την ατζέντα με τα ραντεβού του?? με ποιους δημαρχους και φορεις βρεθηκε και ποια ραντεβου έκανε!!!!! κανα έργο θα μας εξαγγειλει ή περισσότερο θα ξεκινήσει να υλοποιεί??? αλλα ξεχασα!!!!! θα κανει περίπτερο του ΕΟΤ στη χαλκίδα ΜΠΡΑΒΟΟΟΟΟΟ!!!!
Σημείωση: Όλα τα σχόλια αποτελούν προσωπικές απόψεις των συμμετεχόντων, και με κανέναν τρόπο δεν εκφράζουν την άποψη του EVIAPORTAL.GR. Σε κάθε περίπτωση όμως το EVIAPORTAL.GR διατηρεί το δικαίωμα να μη δημοσιεύει σχόλια τα οποία είναι υβριστικού ή συκοφαντικού περιεχομένου.
3D ΕΠΕ Τέντες Αιδηψού - Σάκης Μοσχόπουλος

Αρχή της σελίδας